Ξένια Ροδοθεάτου – Μην το πεις (Νέο Τραγούδι)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η νέα ερμηνεύτρια Ξένια Ροδοθεάτου παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο κομμάτι με τίτλο “Μην το πεις”. Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει η Κατερίνα κυρμιζή. Το τραγούδι ερμηνεύεται μοναδικάαπό την πολύ ξεχωριστή φωνή της Ροδοθεάτου, ενώ η απλή και σύγχρονη ενορχήστρωση αναδεικνύει την υπέροχη μουσική και τους συγκινητικούς στίχους.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/cs8wG6XG9kU” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Αίσθηση προκαλεί και το πρωτότυπο videoclip, όπου η τραγουδίστρια εμφανίζεται να “παίζει“ με χρώματα στα χέρια, τα οποία αλλάζουν συνεχώς.

Η Ξένια Ροδοθεάτου έχει κυκλοφορήσει 2 cd σε μουσική του Αποστόλη Αρμάγου (Το η του ήλιου & Απόσχιση), καθώς και singles, ανάμεσα στα οποία και η πολύ επιτυχημένη διασκευή “Στα ψηλά τα παραθύρια”.

Το “Μην το πεις” κυκλοφορεί ψηφιακά και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (Spotify, Applemusic, Amazon κλπ).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο