Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Ο Διάλογος των Πολιτισμών» και συλλογή τροφίμων & φαρμάκων

Μαϊος 20, 2016
Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων δημιούργησε σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής, Κοινωνικές Δομές για την Άμεση Αντιμετώπιση της Φτώχειας.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης  σας προσκαλούν στη μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Ο Διάλογος των Πολιτισμών», που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Κορίνθου (Πεζόδρομος Εθνικής Αντίστασης & Πυλαρινού, έναντι Εθνικής Τράπεζας) την Τρίτη 24 Μαΐου στις 7:30 μ.μ.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην «Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού» και στις Κοινωνικές Δομές για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αντί εισιτηρίου θα γίνει συλλογή τροφίμων, φαρμάκων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης (συσκευασμένα τρόφιμα, γάλα, ζάχαρη, λάδι, κρέας (νωπό-κατεψυγμένο), τοματοχυμός, όσπρια – ρύζι, ζυμαρικά), τα οποία θα μοιρασθούν στις οικογένειες που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα υποστήριξης των Δομών για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας.

Τη λειτουργία των Δομών στηρίζουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας», που χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους και το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

ΤΡΙΤΗ 24/5/2016 (Πεζόδρομος Εθνικής Αντίστασης & Πυλαρινού, έναντι Εθνικής Τράπεζας)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 7:30 μ.μ.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

• INTERNATIONAL CHARITABLEAID FUND SUPPORTING GIFTED CHILDREN "KUN" from YAKUTSK CITY, SAKHA REPUBLIC, RUSSIA

• ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΡΟΣ

logofootermedia