Διαβάσαμε: "Αιώνιοι Ψίθυροι" από την Ελένη Γαληνού

Αιώνιοι ψίθυροι, αυτό είναι στην ουσία ο κάθε θρύλος. Κρυφά, ευαίσθητα στοιχεία και ανεπιβεβαίωτα γεγονότα που μεταφέρονται από στόμα σε στόμα σαν ψίθυρος, ανακατεύοντας αλήθειες και φαντασία, φτιάχνοντας έτσι κάτι μεταξύ του πραγματικού και του μυθικού που συνεχίζει να επιπλέει στον χρόνο γιατί απλώς αρέσει στον κόσμο. Και ο δικός μας θρύλος θα εξακολουθήσει να επαναλαμβάνεται σαν ηχώ, όσο όλοι αυτοί εκεί έξω θα διψούν να τον αναμασούν και να τον πιστεύουν.

Η Ελίζα και η Κωνσταντίνα, έχοντας κερδίσει τη μάχη με την Arcano Decreto, το μυστικό Τάγμα που προσπαθεί με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να πάρει στη κατοχή του τη Μυστική Διαθήκη της Δούκισσας της Πλακεντίας, πλέον ζουν κρυμμένες στο Παρίσι. Δυστυχώς ένα απρόσμενο γεγονός τις αναγκάζει να γυρίσουν στην Αθήνα. Όμως η επιστροφή τους αυτή θα ενεργοποιήσει πάλι τα σχέδια της οργάνωσης.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελίζας και άλλοτε μεγάλος έρωτας της, ο Ρήγας, είναι διατεθειμένος να πάρει εκδίκηση καθώς έχει έλθει σε δυσμενή θέση στους κόλπους της οργάνωσης μετά από τον γάμο - φιάσκο. Σε συνεργασία με τη διαβόητη Βικτώρια θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν την αλήθεια πίσω από την μυστηριώδη σχέση του λήσταρχου Νταβέλη και της Δούκισσας της Πλακεντίας. Μυστικά έρχονται στο φως κι ενα μικρό παιδί βρίσκεται στα χέρια αδίστακτων ανθρώπων με σκοπό να σταματήσουν αυτόν τον αιώνιο κύκλο και να πάρουν στην κατοχή τους το πολυπόθητο μυστικό. Η Ελίζα αντιμέτωπη με τον χρόνο πρέπει να βρει μια λύση για να προστατέψει τα αγαπημένα της πρόσωπα. Θα καταφέρει να ανακαλύψει αυτό που ψάχνει στα μυστικά περάσματα και τις υπόγειες στοές της Αθήνας;

Η Ελένη Γαληνού μετά τη "Μυστική Διαθήκη" επανέρχεται δυναμικά με τους "Αιώνιους Ψιθύρους". Σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι "βουτάμε" για άλλη μια φορά στο παρελθόν για να ανακαλύψουμε την αλήθεια που κρύβεται γύρω από τη θρυλική σχέση της Δούκισσας της Πλακεντίας και τους Λήσταρχου Νταβέλη. Η μυθοπλασία με την ιστορία συνυπάρχουν αρμονικά με αποτέλεσμα η συγγραφέας να δημιουργεί ενα κλίμα μυστηρίου. Οι "Αιώνιοι Ψίθυροι" έρχονται για να σας αιχμαλωτίσουν στις σελίδες τους. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε αυτή τη συγκλονιστική ιστορία.

Το μυθιστόρημα της Ελένης Γαληνού "Αιώνιοι Ψίθυροι" κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 01:25

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia