Στη Σπάρτη στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία ενώνουν τις φωνές τους. Τετάρτη 19 Αυγούστου 21:30

  Το Σαϊνοπούλειο ίδρυμα θα διαθέσει λεωφορείο για τη δωρεάν μεταφορά του κοινού προς και από το θέατρο. Η αναχώρηση θα γίνει στις 8.30΄ μμ από τα γραφεία της οδού Κων/νου Παλαιολόγου 86.
 
Τηλέφωνα για πληροφορίες 27310 82470, 27310 82395

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Το Σαϊνοπούλειο ίδρυμα θα διαθέσει λεωφορείο για τη δωρεάν μεταφορά του κοινού προς και από το θέατρο. Η αναχώρηση θα γίνει στις 8.30΄ μμ από τα γραφεία της οδού Κων/νου Παλαιολόγου 86.
 
Τηλέφωνα για πληροφορίες 27310 82470, 27310 82395

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι πρόσφατες εμφανίσεις τους στην Αθήνα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία ενώνουν τις φωνές τους, για να προσφέρουν στο κοινό άλλη μια μαγική βραδιά στο Σαϊνοπούλειο!

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες θα μας χαρίσουν ένα πρόγραμμα γεμάτο εμβληματικά τραγούδια από τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής τους δισκογραφίας, αλλά και αναφορές σε τραγούδια της λαϊκής μουσικής και στους μεγάλους συνθέτες (Μ. Θεοδωράκης, Μ. Χατζιδάκις, Β. Τσιτσάνης, Σ. Κουγιουμτζής, Σ. Ξαρχάκος, Δ. Σαββόπουλος, κ.ά.). και τραγουδοποιούς του καιρού μας (Σ. Μάλαμας, Μ. Πασχαλίδης, Θ. Παπακωνσταντίνου κ.ά).

Μαζί τους οι νέοι ταλαντούχοι τραγουδιστές Μυρτώ Ναούμ και Βασίλης Προδρόμου και μεγάλη λαϊκή ορχήστρα, με τη μουσική επιμέλεια τουΣτέλιου Φωτιάδη.

Η έναρξη της συναυλίας είναι προγραμματισμένη για τις 9.30΄ μμ. Η τιμή εισόδου είναι μειωμένη σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό του Φεστιβάλ και διαμορφώνεται σε 10 ευρώ για όλους.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σοβαρή πυρκαγιά σε οικία από αμέλεια στην κουζίνα

Κατεσβέσθη πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας. Επιχείρησαν...

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ στην Καλαμάτα

Το μεσημέρι της Κυριακής και ώρα 15:25 (12:25:06 GMT)...
00:00:31

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής στα Λαγκάδια Γορτυνίας

Ο Δήμος Γορτυνίας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του 52ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής, ο οποίος πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου 2026. Πρόκειται για μια διοργάνωση με μακρά πορεία, η οποία έχει καθιερωθεί ως θεσμός για την ανάδειξη της παραδο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ