Βράβευση απο το Γερό του Μόρια στον Παναγιώτη Κoκκάλα και στην ομάδα ποδοσφαίρου του ΕΠΑΛ Τριπολης

Το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης ο Σύλλογος Φίλων Εθνικών Ομάδων Νομού Αρκαδίας «Ο Γέρος του Μοριά» πραγματοποίησε μια λιτή εκδήλωση στην οποία τίμησε αθλητές και ομάδες που τίμησαν με τις επιτυχίες τους τον Αρκαδικό αθλητισμό! Συγκεκριμένα βραβεύθηκε ο Δευτεραθλητής κόσμου το 2015 στο Ταε Κβον Ντο ITF, Παναγιώτης Κοκκάλας, καθώς επίσης και η Δευτεραθλήτρια στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα της σχολικής περιόδου 2014-2015, ομάδα ποδοσφαίρου του ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης!

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmedia%2Fset%2F%3Fset%3Da.290607364604539.1073741837.258863094445633%26type%3D3&width=500″ width=”500″ height=”645″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

Η εκδήλωση που είχε έντονο «κυανόλευκο» χρώμα και ξεκίνησε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής παρουσία εκτός από τους πρωταγωνιστές έδωσαν και αρκετοί άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μεταξύ αυτών ο Εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου καθώς και οι επικεφαλείς Δημοτικών παρατάξεων όπως οι κ.κ. Σμυρνιώτης και Τσιαμούλος. Παρουσία έδωσε και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Ρουμελίώτης. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βόσνος. Επίσης παρουσία έδωσαν και άλλοι τοπικοί Σύμβουλοι, όπως οι κ.κ. Θεοδωρακόπουλος και Σκορπίδας. Φυσικά την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και αρκετοί φίλοι και συγγενείς των τιμώμενων προσώπων αυτής της εκδήλωσης.

{youtube}KgJMYTnFmHM|650|365|0{/youtube}

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο πρόεδρος του «Γέρου του Μοριά» κ. Ειρηναίος Χριστόφιλος απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις. Αρχικά ο σύλλογος φίλων Εθνικών ομάδων του Νομού μας αφού παρουσίασαν ένα βίντεο αφιερωμένο στον Παναγιώτη Κοκκάλα, προχώρησε στην βράβευσή του με μία τιμητική πλακέτα την οποία απένειμε στον ίδιο ο Πρόεδρος του «Γέρου του Μοριά» Ειρηναίος Χριστόφιλος. Στη συνέχεια ο ίδιος ο Αρκάς πρωταθλητής μίλησε στους παρευρισκόμενους ευχαριστώντας το σύλλογο Φίλων Εθνικών ομάδων για την τιμή που του έκανε, καθώς και τον κόσμο που στήριξε την προσπάθειά του όλα αυτά τα χρόνια!

Στη συνέχεια σειρά πήρε η βράβευση της ομάδας ποδοσφαίρου του ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης η οποία το 2015 κατέκτησε την δεύτερη θέση στην Ελλάδα στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα! Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο εκπρόσωπος της ομάδας του ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης και εκπαιδευτικός κ. Χρήστος Καρνέζης. Ο ίδιος από την πλευρά ο οποίος αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της συγκεκριμένης ομάδας που πλαισίωσαν την πρόσπαθειά των παιδιών αυτών στο δρόμο για την επίτευξη αυτής της επιτυχίας, μίλησε για την προσπάθεια αυτής της ομάδας. Αναφέρθηκε σ’ ένα μικρό «θαύμα» που συντέλεσαν τα παιδιά και μεταξύ άλλων τόνισε τη σημασία και μεγάλη σπουδαιότητα του σχολικού αθλητισμού. Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν την προσπάθεια αυτής της ομάδας από την αρχή μέχρι το τέλος εκείνου του απίστευτου «ταξιδιού» προς την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Ελλάδα! Την τιμητική πλακέτα απένειμε στον κ. Καρνέζη, το μέλος του Σύλλογου Φίλων Εθνικών Ομάδων Ν. Αρκαδίας, κ. Ηλίας Σπυρόπουλος.
Στη συνέχεια απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλους τους αθλητές τους ανθρώπους και φυσικά τον προπονητή και Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Κώστα Σουλαντίγκα αυτής της ομάδας, από τους ανθρώπους του «Γέρου του Μοριά».
Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι αναγνώρισαν τη σπουδαία προσπάθειά τους με το ζεστό τους χειροκρότημα!
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη εκδήλωση όσοι επιθυμούσαν μπορούσαν να εγγραφούν επίσημα μέλη του συλλόγου, έχοντας τη δυνατότητα έτσι να συμμετάσχουν στις δράσεις, πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις του «Γέρου του Μοριά».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο