Κώστας Βλάσης: «Μέσα σε ένα χρόνο διακυβέρνησης ΝΔ πετύχαμε πολλά και φανήκαμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των πολιτών»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης, μετά τη συμπλήρωση ενός χρόνου διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό του έργου της δήλωσε τα εξής :

Κώστας Βλάσης: «Μέσα σε ένα χρόνο διακυβέρνησης ΝΔ πετύχαμε πολλά και φανήκαμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των πολιτών»

 Η συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, μετά τη νίκη στις περυσινές εκλογές, δεν είναι για όλους εμάς στη ΝΔ αφορμή για πανηγυρισμούς, αλλά κίνητρο για ακόμη περισσότερη δουλειά και ακόμη πιο συντονισμένη προσπάθεια, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για την Πατρίδα.

Μέσα σ’ ένα χρόνο βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τεράστιες υγειονομικές, γεωπολιτικές και οικονομικές προκλήσεις, τις οποίες – κατά γενική ομολογία – αντιμετωπίσαμε επιτυχώς. Φανήκαμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των Ελλήνων και κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας προκειμένου να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία, να υπερασπιστούμε τα εθνικά μας συμφέροντα και να ενισχύσουμε την οικονομία και την ανάπτυξη. Σπάνια μια κυβέρνηση έχει κάνει τόσα πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η επιτυχία αυτή, που έχει αλλάξει την εικόνα της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο, είναι επιτυχία όλων των Ελλήνων. Μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πορευθούμε με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία, σιγουριά και ασφάλεια στο μέλλον.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο