Η Ελλάδα πήρε ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια στην 4η ημέρα των Μεσογειακών Αγώνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλλα τρία μετάλλια πρόσθεσε η Ελλάδα στη συγκομιδή της στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν φτάνοντας συνολικά τα επτά μετάλλια.

[iframe width=”1904″ height=”743″ src=”https://www.youtube.com/embed/-tSqMJxz008″ title=”Στην τρίτη συμμετοχή σε Μεσογειακούς η Μαρία Πρεβολαράκη έφτασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στην κατηγορία των 53 κιλών στην ελευθέρα πάλη η Μαρία Πρεβολαράκη που μετά από δύο εύκολες νίκες, επικράτησε στον τελικό της Τουρκάλας Γετγκίλ και πρόσθεσε στην μεγάλη συλλογή της, το μετάλλιο που της έλειπε στους δύο προηγούμενους Μεσογειακούς που είχε συμμετάσχει. Την απονομή στην Μαρία Πρεβολαράκη έκανε ο Αρχηγός Αποστολής στο Οράν Νίκος Ξυλούρης.

Τα δύο ασημένια ήρθαν από την σκοποβολή και συγκεκριμένα από το σκιτ με την Εμμα Κατζουράκη και τον Μάκη Μίτα. Ο Μίτας έχασε στον τελικό από τον Κύπριο ΝΙκολαϊδη, ΄σε ένα αγώνισμα που ο Μπάμπης Χαλκιαδάκης ήταν τέταρτος, ενώ η Κατζουράκη γνώρισε την ήττα στον τελικό από την Ιταλιδα Μπαρτολομέι. Ηταν το πρώτο μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση για την 21χρονη αθλήτρια.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο