Τριπλή επιτυχία για τον Άτλαντα στη Σπάρτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη Σπάρτη αυτή τη φορά η αγωνιστική ομάδα ενηλίκων του Αρκαδικού ομίλου αντισφαίρισης , κατόρθωσε να συμμετέχει με 3 αθλητές στους τελικούς των δύο μεγάλων κατηγοριών.

1η θέση για τον προπονητή του ομίλου Αντώνη Ψυχογιό ο οποίος κέρδισε τους: Παπανικολάου (62 61), Λαμπρόπουλο (61 61), Αγγελάκο (60 60), Δουκουμόπουλο (62 60), Αλλοίμονο (60 62) και στο μεγάλο τελικό το Γρηγορίου σε ένα εμφύλιο αγώνα, με σκορ 62 61.

2η θέση για τον Αναστάση Γρηγορίου ο οποίος κέρδισε τους: Παναγιωτόπουλο (w.o), Κρητικό (61 61), Γεωργακόπουλο (62 62), Λαφογιάννη   (61 61), Ροζανίτη (60 63) ενώ ηττήθηκε στον τελικό από τον Ψυχογιό με σκορ 62 61.

2η θέση και για τη Ραφαηλία Μπουρτσουκλή στην κατηγορία των γυναικών η οποία επικράτησε των :Καβούρη (w.o), Κανελλάκη (62 61), Αντωνίου (60 63), ενώ ηττήθηκε στον τελικό από τη Vuorelaμε σκορ 46 63 57.

Ο Αρκαδικός όμιλος αντισφαίρισης «Άτλας» θα ήθελε ιδιαίτερα να ευχαριστήσει τον Όμιλο αντισφαίρισης Σπάρτης (ΟΑΣ) για τη φιλοξενία του όλες τις μέρες του τουρνουά και να ανανεώσει το ραντεβού του για την επόμενη διοργάνωση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο