Παραμονή για τις Γυναίκες του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Β Εθνική

O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. ,ο έφορος αγωνιστικού του τμήματος αντισφαίρισης κ. Κούλης και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου & κας. Σταθούλη συγχαίρουν την γυναικεία και την ανδρική ομάδα του ομίλου μας, τόσο για την αγωνιστική τους παρουσία στους αγώνες του Διασυλλογικού τουρνουά, όσο και για την παραμονή της πρώτης στην κατηγορία της Β Εθνικής.

Με τους αγώνες του διασυλλογικού τουρνουά για γυναίκες και άνδρες ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης, την οποία την αποτελούσαν η Αντωνίου Αναστασία, η Γκουντάνη Γεωργία και η Παπαντώνη Χρυσούλα έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις καθ όλη την διάρκεια του Διασυλλογικού τουρνουά της Β Εθνικής. Η ομάδα των γυναικών της ΑΕΚ, που εδώ και πέντε χρόνια αγωνίζεται στην Β Εθνική κατηγορία δοκίμασε και την φετινή χρονιά τις δυνάμεις της διεκδικώντας επάξια μέχρι την τελευταία στιγμή, την άνοδό της στην Α Εθνική κατηγορία. Στον όμιλο όπου συμμετείχαν η ομάδα της Κηφισιάς , της Κορίνθου και του Μαραθώνα χρειαζόταν δύο νίκες για να διεκδικήσει την άνοδό της για 4η φορά στην Α Εθνική. Οι δύο νίκες με Κόρινθο και Κηφισιά ήρθαν από την ομάδα των κοριτσιών μας με 2-1 και 3-0 νίκες αντίστοιχα αλλά η ομάδα του Μαραθώνα αποδείχτηκε πολύ δυνατός αντίπαλος. Οι αθλήτριες μας ηττήθηκαν με 2-1 νίκες από την ομάδα του Μαραθώνα και έχασαν οριακά την άνοδο στην Α Εθνική κατηγορία.

Στον αντίποδα ηταν γεγονός ότι οι άντρες του ομίλου μας δεν βρέθηκαν στην καλύτερη τους κατάσταση με την προετοιμασία της ομάδας να είναι αρκετά ελλιπείς εξαιτίας των άσχημων καιρικών φαινομένων, που επικρατούσαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Η ομάδα των ανδρών που την αποτελούσαν οι Δημητρόπουλος Παναγιώτης, Καραναγνώστης Κων/νος και Διονυσόπουλος Αλέξανδρος δεν τα κατάφερε στην Γ’ Εθνική και ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από την ομάδα της Κορίνθου με 2-0 νίκες και αποχαιρέτησε πρόωρα, τα όποια σχέδια ανόδου στην Β Εθνική. 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο