1η η Λαμπροπούλου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Tennis League

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tα τουρνουά open συνεχίζονται στην Περιφέρεια μας και οι αθλητές του ομίλου μας συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους κατακτώντας διαδοχικές θέσεις.

Η Λαμπροπούλου Σήλια κατέκτησε ακόμα μια 1η θέση στο τουρνουά διπλών που διοργανώθηκε με επιτυχία στο Mystras Palace από το ACE Tennis Club

Μετά την επιτυχημένη πορεία τους στο τουρνουά της Τρίπολης, η αθλήτρια του ομίλου μας με συμπαίχτη τον Παπαβασιλείου Σταύρο από την Καλαμάτα συνεργάστηκαν ακόμα μια φορά και κατέκτησαν ακόμα μια πρωτιά. Στην διαδικασία των ομίλων round robin απέκλισαν με το απόλυτο των αγώνων το ζευγάρι των Ζέρβα – Σταμουλάκο με 2-0 σετ (64 , 76) και το ζευγάρι των Μισοκοίλη – Νιτσοτόλη με 2-1 σετ (64, 46, 10 -7). Μετά τις διασταυρώσεις με τον 2ο όμιλο πέρασαν στον τελικό, όπου επικράτησαν του ζευγαριού Πετρακίδη – Μανίκα με 2-0 σετ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Πολλά συγχαρητήρια στο ζευγάρι Λαμπροπούλου Παπαβασιλείου για την 1η θέση στο τουρνουά Tennis League και καλή επιτυχία στις επόμενες αγωνιστικές τους δραστηριότητες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο