ΑΕΚ Τρίπολης: Δύο μετάλλια στο 4ο Αthlisis Cup από Βουδούρη και Νασιάκου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιτυχιών συνέχεια για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Δύο μετάλλια στο τουρνουά του 4ου Αthlisis Cup που έγινε στην Δαλαμανάρα στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 12 ετών.

Ο λόγος για τις δύο αθλήτριες του ομίλου μας Βουδούρη Μιλένα και Νασιάκου Σίσσυ που κατέκτησαν την 3η θέση του τουρνουά. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα κορίτσια μας συμμετείχαν στο open που διοργανώνει ο όμιλος του Ρήγα και το Athlisis Club και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις ενόψει της δύσκολης συνέχειας με Ε2, Πανελλήνιο και Arcadian Tripolis Open που ακολουθούν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Νασιάκου Σίσσυ σε 16άρι ταμπλό αντιμετώπισε και επικράτησε της Τσιλιμπή Μίρκας με 2-0 σετ (4-0, 4-0) και στον δεύτερο γύρο της Τσετσέκου με 2-1 σετ (5-3, 2-4, 4). Στον ημιτελικό δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Λαμπροπούλου με 2-0 σετ (4-2, 4-2).

Ίδια πορεία και για την αθλήτρια μας Βουδούρη Μιλένα που στον γύρο των 16 επικράτησε της Δελή με 2-0 σετ (4-1, 4-0) και στην οκτάδα της Κριτσέλη με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (4-2, 4-0). Στον δεύτερο ημιτελικό ηττήθηκε από την Μηναδάκη με 2-0 σετ (4-1, 4-2).

Ο όμιλος και η προπονητική ομάδα της ΑΕΚ συγχαίρουν τις δύο 11χρονες αθλήτριες του ομίλου και τους εύχονται καλή αγωνιστική συνέχεια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίπολη: Αλλαγή μέρας λειτουργίας των λαϊκών αγορών για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Τη Μεγάλη Εβδομάδα, οι λαϊκές αγορές της πλατείας Βαλτετσίου...

ΕΛ.ΑΣ: Χρήσιμες συμβουλές προς τους πολίτες, για την αποφυγή κλοπών κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση, αποσκοπώντας στην αποφυγή κλοπών,...

Συνελήφθησαν 40 άτομα σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Σύσκεψη εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Δημήτρη Ορφανό, Γιάννη Γεωργόπουλο και Τάσο Χρόνη

Σύσκεψη εργασίας με τη συμμετοχή των Δημάρχων Ναυπλιέων, Ερμιονίδας και Επιδαύρου, υπό τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας, την Πέμπτη 25 Απριλίου. Με στόχο τη συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας για την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) τα έργα των οποίων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο