Το Σ/Κ στη Θεσ/νίκη οι Αρκάδες αθλητές θα διεκδικήσουν θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται την Κυτιακή οι προκριματικοί αγώνες για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwon-do ITF, Ανδρών – Γυναικών, Ιούνιος 2015. Το ελληνικό Taekwon-do ITF θα εκπροσωπήσουν στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, οι αθλητές που θα κατακτήσουν την πρώτη θέση στους αγώνες πρόκρισης που προκηρύσσει η Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-do Ελλάδος, την Κυριακή 14/6/2015.

Σύμφωνα και με την επίσημη προκήρυξη οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο Στρεμπενιώτη στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης καθώς η προσέλευση αναμένεται να είναι αυξημένη. Όντας η κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος πολλοί είναι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες με την προσδοκία να γίνουν μέλη της Εθνικής ομάδας και να μας εκπροσωπήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ωστόσο για να γίνει αυτό πρέπει όλοι να υποβάλουν εγκαίρως τις αιτήσεις συμμετοχής τους ώστε να πάρουν μέρος στην κλήρωση αγώνων που θα διεξαχθεί λίγες ημέρες νωρίτερα, την Τετάρτη 10/6/2015, στα γραφεία της ΑΟΤΕ. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στον ιστοχώρο της Ομοσπονδίας έτσι ώστε προπονητές και αθλητές να γνωρίσουν τους αντιπάλους τους στην κατάκτηση της πρόκρισης. Ακόμη η ζύγιση των αθλητών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13/6/2015, 18:00 – 20:00μμ και την Κυριακή 14/6/2015, το πρωί πριν την έναρξη των αγώνων, στα γραφεία της ΑΟΤΕ.

Παρουσία τεσσάρων Αρκάδων αθλητών…

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση αγωνιστική παρουσία θα δώσουν τέσσερις αθλητές από τον Α.Ο.ΠΟ.Τ. Τρίπολης, που όλοι τους θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν μια θέση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα! Αναλυτικότερα λοιπόν στην κατηγορία 1 Dan θα αγωνιστεί ο Ελευθέριος Τσουκαλάς. Στην κατηγορία 3 Dan θα συμμετάσχουν οι αθλητές Παναγιώτης Κοκκάλας και Αναστάσιος Καρνέζης. Τέλος σε επίπεδο γυναικών παρουσία θα δώσει στην κατηγορία 2 Dan η Ιωάννα Βιτάλη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Τουρισμός για όλους 2024»: Έγινε η κλήρωση – Μάθετε τα αποτελέσματα

Το πρωί της Παρασκευής 26/4 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για...

Τρίπολη: Αλλαγή μέρας λειτουργίας των λαϊκών αγορών για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Τη Μεγάλη Εβδομάδα, οι λαϊκές αγορές της πλατείας Βαλτετσίου...

ΕΛ.ΑΣ: Χρήσιμες συμβουλές προς τους πολίτες, για την αποφυγή κλοπών κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση, αποσκοπώντας στην αποφυγή κλοπών,...

Συνελήφθησαν 40 άτομα σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο