Αεκ Τρίπολης: 2η Πανελλαδική θέση για την Λαμπροπούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία ακόμη μεγάλη Πανελλαδική επιτυχία για την αθλήτρια του Ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Λαμπροπούλου Σήλια. Στο 5ο Ε2 που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Φθιωτικός ΟΑ η Λαμπροπούλου κατέκτησε την 2η θέση στα μονά.

Η εξαιρετική αγωνιστική παρουσία της αθλήτριας της Λαμπροπούλου, ήρθε μέσα από την μεγάλη θέληση και διάθεση για προπόνηση και βελτίωση της ίδιας, καθώς και από τον μεθοδευμένο προπονητικό πρόγραμμα των προπονητών του ομίλου μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Σήλια (no 5 του ταμπλό) επικράτησε στον πρώτο γύρο της Βασιλοπούλου (ΑΟΑ Πατρών) με 2-0 σετ (64, 64) και στον δεύτερο της Μοσχοβάκη  (ΟΑ Βουλιαγμένης) με 2-0 σετ (64, 75).
Στην οκτάδα αντίπαλός της ήταν η Καραούζα (Σ.Α Ραφήνας) η οποία δεν στάθηκε ικανή για να αποτρέψει την πορεία της Λαμπροπούλου και ηττήθηκε με 2-0 σετ (63, 60). Στον ημιτελικό με αντίπαλο την Κάση (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) το αποτέλεσμα ήταν θετικό για την αθλήτρια της ΑΕΚ, που πέρασε στον μεγάλο τελικό κερδίζοντας με 2-0 σετ (64, 64). Στον τελικό η Λαμπροπούλου δεν κατάφερε να κάνει το back to back  και ηττήθηκε από την Ρούσμενη (ΟΑ Μαγνησίας) και no1 του ταμπλό με 2-0 σετ (60, 62).

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε με λεπτομέρειες όλα τα αποτελέσματα.

Η δεύτερη για φέτος Πανελλαδική διάκριση για την αθλήτρια του ομίλου μας αξίζει πολλά συγχαρητήρια και της ευχόμαστε να συνεχίσει με απόλυτη συγκέντρωση την προσπάθεια της για υψηλότερους στόχους. Πολλά μπράβο και καλή συνέχεια .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο