Μεγάλη συμμετοχή στο Wheeling2help από τον όμιλό τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα φανταστικό απόγευμα διαφορετικού τενιστικού μαθήματος και με εθελοντική διάθεση και πράξη πέρασαν τα μέλη του ομίλου μας στην εκδήλωση wheeling2help, που έλαβε χώρα στην Πλατεία Άρεως.

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, ένωσε τις δυνάμεις του με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση 5ΕΝΤΕ, το Σύλλογο ΑΜΕΑ Αρκαδίας, τον Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε μία κοινή δράση με κύριο άξονα την ανθρωπιστική και εθελοντική προσφορά για την επίτευξη μικρών ή μεγάλων σκοπών.

Το Wheeling2help ξεκίνησε το μακρινό του ταξίδι από την Κωνσταντινούπολη στις 7 Σεπτεμβρίου, την ημέρα έναρξης των Παραολυμπιακών αγώνων στη Βραζιλία, με ένα μοναδικό σκοπό: Τη συγκέντρωση 19,000 ευρώ και την αγορά 100 αναπηρικών αμαξιδίων.(5 αμαξίδια σε κάθε πόλη, συμπεριλαμβανομένης και της Τρίπολης).

Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης και η Θεοδώρα Μπίτση, οι εμπνευστές αυτού του μεγάλου εθελοντικού εγχειρήματος, με τις ευλογίες και τη συμπαράσταση του Οικουμενικού Πατριάρχη και υπό την αιγίδα της Εθνικής Παραολυμπιακής επιτροπής, συνοδευόμενοι από άλλους εθελοντές ποδηλάτες, έφθασαν στην Τρίπολη την Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη, διαδίδοντας το μήνυμα της ανθρωπιστικής προσφοράς.

Ο όμιλός μας με μπροστάρη τον Γιώργο Λαζαρίδη Παραολυμπιονίκη και αθλητή της Εθνικής ομάδας τένις αλλά και με την βοήθεια τόσο της διοίκησης, όσο και της προπονητικής ομάδας αλλά και των παιχτών, παρέδωσαν σε όλους τους παραβρισκόμενους μαθήματα ζωής και αθλητισμού. Μύησαν στο άθλημα πάνω από 100 παιδιά που παρευρέθησαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση και έστειλαν το μήνυμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς σε όλους. Τέτοιες εκδηλώσεις θα μας βρίσκουν πάντα αρωγούς και συμπαραστάτες.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται και άλλες τέτοιες δράσεις από τον όμιλό μας.

Περισσότερες φωτογραφίες απο την εκδήλωση μπορείτε να δείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ, στην επίσημη ιστοσελίδα FB του ομίλου μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο