Μεγάλη νίκη και συνέχεια στο όνειρο (Αρκαδικός – Απόλλων Πατρών 82-59) (pic)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με έναν εκπληκτικό κόσμο στο πλευρό του ο Αρκαδικός ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, παίζοντας εξαιρετικές άμυνες αλλά έχοντας παράλληλα «καθαρό» μυαλό στις επιθέσεις του. Αυτό βοήθησε σε μια σωστή διαχείριση του πρώτου δεκαλέπτου, με τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της να φτάνει το +5, στο κλείσιμο της περιόδου στο 18-13.

Δημοσιεύτηκε από pna.gr στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Δημοσιεύτηκε από pna.gr στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι έγινε πιο δυνατό, οι δύο ομάδες μάζευαν από νωρίς φάουλ, όμως ο Αρκαδικός συνέχισε να ελέγχει σε πολύ μεγάλο βαθμό το παιχνίδι, χωρίς όμως να μπορεί να αυξήσει τη διαφορά. Το +5 διατηρήθηκε και στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου, στο 38-33.

Η τρίτη περίοδος ήταν σχεδόν… «μαγική» για τον Αρκαδικό μας. Εξαιρετικές άμυνες, απίστευτο επιθετικό κρεσέντο με μπροστάρη στον Κάμερον Τζόουνς και η διαφορά άνοιγε σε κάθε επίθεση για να φτάσει στο +27 στο τέλος της περιόδου και το 66-39.

Στην τέταρτη περίοδο, αν και η ομάδα της Πάτρας ξεκίνησε πιο δυνατά κάνοντας την τελευταία προσπάθεια για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του διαχειρίστηκαν άριστα το υπόλοιπο του αγώνα και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο η επιστροφή της Πάτρας να γίνει… ουσιαστική, εξασφαλίζοντας την πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ επικρατώντας 82-59.

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 38-33, 66-39, 82-59

Αρκαδικός (Καστρίτης): Καραμαλέγκος, Καμ. Τζόουνς 17, Καββαδάς 23, Βαν Όστρουμ, Κοψαύτης, Στεφανίδης 14, Τρ. Τζόουνς, Νούτινεν 8, Καλλινικίδης 5, Τζουγκαράκης, Λι 8, Λίτζιον 7.

Απόλλων (Μέξας): Αργυρόπουλος, Βεργίνης 11, Μαστρογιαννόπουλος, Πάλμπλαντ 5, Τζαουάρα 6, Πελεκούδας, Λαμπρόπουλος 2, Άντερσον 7, Μέιερ 13, Σάντλερ 6, Νικολόπουλος, Γουντς 8.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο