Με επιτυχία διοργανώθηκε το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του ΣΕΦΑ Αρκαδικού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το καθιερωμένο πια Χριστουγεννιάτικο 3on3 από του Αρκαδικού στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Το Σάββατο το πρωί το ΔΑΚ Τρίπολης γέμισε παιδιά και χαμόγελα, δίνοντας στους μικρούς φίλους του αθλήματος την ευκαιρία για ένα ξεχωριστό Σαββατιάτικο πρωινό γεμάτο μπάσκετ.

Τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να παίξουν αλλά και να διδαχθούν πολύτιμα πράγματα με τους προπονητές του Αρκαδικού να δίνουν τις χρήσιμες συμβουλές τους απαντώντας σε κάθε ερώτηση που τους έγινε. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων 3o3 ακολούθησαν αναμνηστικά δώρα που παρέλαβαν τα παιδιά από τους ανθρώπους της διοίκησης του Αρκαδικού και βέβαια οι ανταλλαγή ευχών για καλά Χριστούγεννα καλή χρονιά και καλή πρόοδο.

Κλείνοντας η διοίκηση του Αρκαδικού θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς των ακαδημιών ΛΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ και ΜΟΥΡΓΕΛΑ ΨΩΜΙ κ ΚΑΦΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο