Συνέντευξη τύπου: ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ 75-70 (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μίλησαν οι 2 προπονητές Θανάσης Σκουρτόπουλος, Γιάννης Καστρίτης και οι Τάιλερ Στόουν (μπασκετμπολίστας Ρεθύμνου Cretan Kings), Γιάννης Καραμαλέγκος (μπασκετμπολίστας Αρκαδικού).

[iframe width=”650″ height=”375″ src=”https://www.youtube.com/embed/LYbw_mrtGSQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Θανάσης Σκουρτόπουλος (προπονητής Ρεθύμνου Cretan Kings): «Ένα μεγάλο μπράβο στον Αρκαδικό. Είχα έρθει και το καλοκαίρι και βλέπω και τώρα πως έχουν αλλάξει τα πράγματα. Η νίκη ήταν δίκαιη, εμείς είχαμε πολλά προβλήματα, είχαμε παίκτες που έφτασαν κοντά μας αργά και γενικότερα προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προχωράμε, πλέον κάνουμε κανονικές προπονήσεις, είμαστε όλοι μαζί και συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια και στον κόσμο για την σωστή και γεμάτη ήθος ατμόσφαιρα που δημιούργησε».

Τάιλερ Στόουν (μπασκετμπολίστας Ρεθύμνου Cretan Kings) : «Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε το μπάσκετ μας και να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και σε όσα έχω δει μέχρι τώρα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό από εδώ και πέρα».

Γιάννης Καστρίτης (προπονητής Αρκαδικού): «Σήμερα πετύχαμε μια ιστορική νίκη για όλους μας. Είναι η 1η μας νίκη στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Η νίκη ήρθε, μέσα από πολύ καλές στιγμές, δείξαμε πως θέλουμε το ματς. Ωστόσο δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή τη νίκη, όπως δεν κάνει να μένουμε και στις ήττες. Δίνει δύο βαθμούς όπως κάθε νίκη, δεν πρέπει να εφησυχάσουμε.
Δουλέψαμε πολύ, καθώς την τελευταία βδομάδα ολοκληρώσαμε το ρόστερ μας και πλέον κοιτάμε μπροστά. Είχαμε πει και το εννοούσαμε πως έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά, έτσι και έγινε. Δεν θέλω να σταθώ στον καθένα προσωπικά, αλλά να πω πως όλοι άξιζαν αυτή τη νίκη. Θέλω να την αφιερώσω στον κόσμο μας, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και μας στήριξε. Τον ευχαριστούμε».

Γιάννης Καραμαλέγκος (μπασκετμπολίστας Αρκαδικού): «Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Κάναμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα μετά από μια δύσκολη εβδομάδα. Είχαμε δύο ήττες με μεγάλη διαφορά, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο