ΣΕΦΑ Αρκαδικός – Προμηθέας Πατρών 69-70

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα έδωσε η ομάδα μας, η οποία ηττήθηκε από τον Προμηθέα στο ΔΑΚ Τρίπολης με σκορ 70-69.

Ο Γιάννης Καστρίτης είδε τους παίκτες του να έχουν ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση σε σχέση με τα φιλικά παιχνίδια που δόθηκαν μέχρι σήμερα και έμεινε ικανοποιημένος με στοιχεία σε άμυνα και επίθεση.

Παράλληλα, για ένα ακόμα παιχνίδι δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Καραμαλέγκο και τον ανέτοιμο Μπούκερ, ενώ παράλληλα στο δεύτερο ημίχρονο δεν αγωνίστηκε ο Μπράουν.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός μας, τόνισε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από κάποια στοιχεία που είδαμε στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε και δύο νέα παιδιά με ελάχιστες προπονήσεις, όμως και αυτοί έδειξαν με το «καλημέρα» πως μπαίνουν στο κλίμα των υπολοίπων. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας, αλλά βρισκόμαστε στον σωστό».

Τα δεκάλεπτα: 26-20, 43-35, 57-50, 69-70

Αρκαδικός (Καστρίτης): Κωνσταντίνου, Βαν Όστρουμ 20 (5), Κοψαύτης 8 (2), Στεφανίδης 4, Μπράουν 8 (2), Νουουτίνεν 18 (3), Καλλινικίδης 5, Εζόμο 2, Τζουγκαράκης 4.

Προμηθέας (Γιατράς): Ντιπ, Νοέας, Κουμπούρας, Γιαννικόπουλος, Χαμηλός, Πέττας, Γερομιχαλός, Μαναβόπουλος, Πέτροβιτς, Τσάμης, Αλίχοτζιτς, Πάνος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο