Υπογραφή της σύμβασης για το έργο “Αποκατάσταση του ΧΥΤΑ Κιάτου”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα στις 14.00 μ.μ. στα γραφεία του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου), υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής έργου με θέμα : “Αποκατάσταση ΧΥΤΑ ΚΙΑΤΟΥ” και κωδικό ΟΠΣ 5223850 που χρηματοδοτήθηκε από το ΤΠΑ Περιβάλλοντος και Ενέργειας – Περιβάλλοντος 202-2025, μεταξύ του Φο.Δ.Σ.Α και της αναδόχου εταιρείας με επωνυμία: “ΖΙΤAΚΑΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΖΙΤAΚΑΤ Α.Τ.Ε.Β.Ε)”.

Η συγκεκριμένη σύμβαση προέκυψε μετά από την νομίμως προβλεπόμενη διαδικασία δημοπρασίας που διενεργήθηκε και τελικά υπογράφηκε από τον νόμιμο εκπρόσωπο και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του “Φο.Δ.Σ.Α Πελοποννήσου” Κο Γιάννη Σμυρνιώτη και αντίστοιχα από τον νόμιμο εκπρόσωπο της “ΖΙΤAΚΑΤ Α.Τ.Ε.Β.Ε”, Κο Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, οι οποίοι υπέγραψαν και τα σχετικά έγγραφα.

Ο πρόεδρος Γιάννης Σμυρνιώτης μετά τις τελευταίες εξελίξεις και αφού ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν συμβάλλοντας στην τελική συμφωνία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κο Θεόδωρο Σκυλακάκη καθώς και τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Κο Μανώλη Γραφάκο για την χρηματοδότηση του έργου και την αμέριστη βοήθειά τους.

Στη συνέχεια τόνισε ότι με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου επιλύεται ένα πρόβλημα που ταλαιπώρησε επί σειρά ετών όλη την περιοχή αλλά και ευρύτερα την Περιφέρεια Πελοποννήσου ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα βήματα προόδου που έχει πραγματοποιήσει ο “Φο.Δ.Σ.Α. Πελοποννήσου”, επισημαίνοντας ότι αδιαπραγμάτευτο στόχο αποτελεί η προώθηση των έργων υποδομής που έχουν απώτερο σκοπό την καλυτέρευση της ζωής των πολιτών.

 

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σύμβαση 300.000 ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα και καθαρισμούς ρεμάτων στην Π.Ε. Κορινθίας

Στην ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας και της πρόληψης κινδύνων σε κρίσιμες περιοχές της Κορινθίας προχωρά η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με την υπογραφή της σύμβασης για το έργο «Συντήρηση, αποκατάσταση αντιπλημμυρικών έργων και καθαρισμοί κοίτης ρεμάτων», συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ. Η σύμβαση υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, Αναστάσιο Γκιολή, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθηνάς Κόρκα, επιβεβαιώνοντας

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ το ΔΑΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ φιλοξένησε τους ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ, με τη συμμετοχή σωματείων από όλη την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. Σε ένα ιδανικό αθλητικό περιβάλλον, οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις, θέτοντας τις βάσεις για τα επερχόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 20 έως 24 Απριλίου

Κατά την περίοδο 20 έως 24 Απριλίου θα καταβληθούν 1.366.334.451,81 ευρώ σε 2.666.941 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. Ειδικότερα από τον e-ΕΦΚΑ: Στις 20 Απριλίου θα καταβληθούν 14.696.451,81 ευρώ σε 30.690 δικαιούχους για πληρωμή παροχών. Στις 24 Απριλίου θα καταβληθούν 1.295.000.000 ευρώ σε 2.585.000 για πληρωμή

Ευχαριστήρια για την προσφορά προϊόντων στις Δομές του Δήμου Τρίπολης

«ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους τους Ανώνυμους Συμπολίτες μας για την προσφορά προϊόντων για τις Δομές του Δήμου Τρίπολης. Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΗ ΚΟΡΩΝΗ - ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ----------------------------------------------------------------------------------- «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων θα ήθελε να εκφράσει

ΔΗΜΟΦΙΛΗ