Π.Τατούλης: “Στις Περιφέρειες το πολιτικό βάρος της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας της χώρας” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι Περιφέρειες, σε αγαστή συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία και τους Δήμους, έχουν αναλάβει με επιτυχία το βάρος της εξωστρέφειας, αλλά και της αναδιοργάνωσης της αναπτυξιακής πορείας της χώρας, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης τροφίμων και ποτών Food Expo 2017, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/dzvFx919T-s” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ο κ. Τατούλης τόνισε επίσης ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν η πρώτη που ακολούθησε την πολιτική της εξωστρέφειας στην προώθηση του τουρισμού και των αγροτικών προϊόντων της «και χαίρομαι γιατί σήμερα αυτή η επιλογή αποτελεί εθνική κατεύθυνση».

«Είμαι πεπεισμένος ότι μέσα από την καινοτομία, την εξειδίκευση, την ευφυία, αλλά πάνω απ’ όλα το ρηξικέλευθο πολιτικό κόστος που πρέπει να αναλάβουμε, μαζί με τους πολίτες που αποτελούν τη μόνη ελπίδα σε αυτό τον τόπο, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα» δήλωσε ακόμη ο Περιφερειάρχης και τόνισε την ικανοποίησή του γιατί η Πελοπόννησος είναι δυναμικά παρούσα στην έναρξη των εργασιών του «πιο σημαντικού θεσμού που προσπαθεί να ανακατατάξει και να ανακατανείμει την προσπάθεια που κάνει η χώρα μας αυτή τη στιγμή, ιδιαίτερα δε στον κρίσιμο τομέα των τροφίμων και των ποτών».

Οι επιμελητηριακοί θεσμοί, οι Περιφερειακές αρχές και Δημοτικές αρχές τα προηγούμενα χρόνια μαζί με ευφυείς επαγγελματίες του είδους θα έχουν μια ευοίωνη εξέλιξη, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στη χώρα.

Ο κ. Τατούλης σημείωσε ακόμη ότι αυτή η έκθεση είναι μια θεμελιώδης προσπάθεια που έχει δώσει δείγματα γραφής, γιατί προσπαθεί να επαναλάβει ένα συγκεκριμένο μοντέλο στην προώθηση των προϊόντων και στην προσπάθεια που κάνουμε και πρόσθεσε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία η προσπάθεια που κάνουν οι διοργανωτές, οι οποίοι σε δύσκολες στιγμές επιχείρησαν να κάνουν αυτό το μεγάλο βήμα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο