Περιφέρεια Πελοποννήσου: Σύλληψη 8 ατόμων για διάφορα αδικήματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε τις ανακοινώσεις της αστυνομίας αναλυτικά για τον κάθε νομό:

ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ:

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά 

Συνελήφθησαν, χθες (22.3.2023) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -150,3- γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, -3- κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (22.3.2023) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- μαχαίρι, με μήκος λάμας -12- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ:

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (22.3.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) άτομα, 36χρονος ημεδαπός και 39χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -7,8- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ:

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (22.3.2023) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με δύο ακόμη ημεδαπούς, ηλικίας 21 και 25 ετών, οι οποίοι αναζητούνται, αφαίρεσαν από αποθήκη ημεδαπού, -1- ηλεκτρικό πατίνι, -1- αλυσοπρίονο και -5- κιλά χαλκό, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 13.3.2023 έως την 18.3.2023, διέπραξαν ακόμη -3- περιπτώσεις κλοπών και -1- απόπειρα αυτής σε επιχειρήσεις, όπου αφαίρεσαν κλιματιστικές μονάδες. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ:

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (22.3.2023) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 18, 19 και 25 ετών, αντίστοιχα, γιατί διέπραξαν -2- περιπτώσεις κλοπών σε αποθήκη και όχημα, όπου αφαίρεσαν εργαλεία και τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο