H ανεξάρτητη «ΟΜΑΔΑ» προχωρά σε καταγγελίες σε σχέση με της φοιτητικές εκλογές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H ανεξάρτητη «ΟΜΑΔΑ» προχωρά σε καταγγελίες σε σχέση με της φοιτητικές εκλογές και δίνει ακόμα μεγαλύτερη έκταση στο όλο ζήτημα… ζητώντας να γίνουν ξανά εκλογές.

H Ανακοίνωση της «ΟΜΑΔΑ» 

Η «ΟΜΑΔΑ» ιδρύθηκε πριν δύο χρόνια ακριβώς για να εκφράσει όλους τους φοιτητές που δεν είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν με τις κατεστημένες πρακτικές και νοοτροπίες στο φοιτητικό κίνημα.

Εδώ και δύο χρόνια Ασυμβίβαστα, δίνουμε μάχη στις σχολές μας με γνώμονα μόνο την βελτίωση της ποιότητας σπουδών αλλά και της καθημερινότητας των συμφοιτητών μας. Δίνουμε την μάχη με όρους άνισους και ασύμμετρους, στηριζόμενοι αποκλειστικά και μόνο στις δικές μας δυνάμεις και στη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους συμφοιτητές μας.

Το ίδιο ασυμβίβαστα δώσαμε την μάχη των εκλογών και στις 18 Μαΐου. Με μοναδικό όπλο την αγάπη των φοιτητών αντιμετωπίσαμε την πιο λυσσαλέα και ανήθικη έκφραση του κατεστημένου. Κόντρα στους μεγάλους χορηγούς, τους εκβιασμούς, τους μηχανισμούς εκφοβισμού, την χυδαία εργολαβία λάσπης αλλά και την ωμή αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, δεν πουληθήκαμε και δεν πουλήσαμε. Η όλη διαδικασία για μας ήταν μια απόλυτη δικαίωση για την επιλογή μας να αποστασιοποιηθούμε έγκαιρα από τα σηπτικά αυτά φαινόμενα και να σταθούμε απέναντί τους.

Η αγάπη και έμπρακτη στήριξη , όχι μόνο των φοιτητών που «καταμετρήθηκαν» αλλά και όσων την βούληση αλλοίωσαν και όσων την συμμετοχή «ιδιαίτερες συνθήκες» δεν επέτρεψαν, για μας αποτελεί Νίκη! Η αξιοπρέπειά και η ακεραιότητά μας δεν θυσιάζονται στον βωμό καμίας καρέκλας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία έγκειται η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ακύρωσε τις αποφάσεις του πρόσφατου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, ακυρώνοντας ταυτόχρονα τους «εγκεφάλους» μεθοδεύσεων, αντίστοιχων με όσα βιώσαμε και όσα με τα ίδια τους τα μάτια και αυτιά είδαν και άκουσαν δεκάδες φοιτητές στις εκλογές της 18 Μαίου. Τον ρωτάμε λοιπόν δημόσια: θα επιτρέψει τους νεόγερους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Τρίπολης να συνεχίσουν το «έργο» τους ή τελικά θα βουλιάξει τους φελλούς;

Ζητάμε από όλες τις παρατάξεις να πράξουν αυτό που πρέπει ώστε να αποκατασταθεί το κύρος των φοιτητικών συλλόγων και να εκφραστεί ελεύθερα, δημοκρατικά και ανόθευτα η βούληση των φοιτητών.
Ζητάμε να ακυρωθούν οι εκλογές παρωδία, να περιθωριοποιηθούν οι υπεύθυνοι και να γίνουν άμεσα νέες εκλογές με διάφανες διαδικασίες και σεβασμό στον φοιτητή.
Το μέλλον μας αξίζει περισσότερα από τις φθηνές μεθοδεύσεις.

Η «ΟΜΑΔΑ» κόντρα στις επιθυμίες κα τους σχεδιασμούς κάποιων παραμένει παρούσα και ισχυρή. Θα συνεχίσουμε με αμείωτο ζήλο να βρισκόμαστε δίπλα στον φοιτητή και να αγωνιζόμαστε για αυτόν και μόνο.
«ΟΜΑΔΑ» – ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ , ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προσλήψεις για τις ανάγκες λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου στο Παράλιο Άστρος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πρόσληψης προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Ο Δήμαρχος Τρίπολης έχοντας υπόψη: Tην αρ. 171/2024 απόφαση Δημοτικής Επιτροπής , η οποία ελήφθη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών υπαλλήλων», όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν και εγκρίθηκε με την αριθ. 34877/24-4-2024 απόφαση του Συντονιστή

Θρησκευτικές εκδηλώσεις για το Άγιο Πάσχα στο Γύθειο

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Μάνης σάς προσκαλούν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για το Άγιο Πάσχα που θα πραγματοποιηθούν στο Γύθειο. Άγια & Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου 2024 Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Γυθείου Ώρα έναρξης  8:00  π.μ. Ακολουθία των Μεγάλων Βασιλικών Ωρών και ο Εσπερινός της Αποκαθηλώσεως Πέρας προσέλευσης επισήμων, ώρα: 10:45 π.μ. Ιερός

Πασχαλινές εκδηλώσεις στη Μάνη

Πασχαλινές εκδηλώσεις στη Μάνη Μεγάλη Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 Γύθειο ώρα 12:00 - Πλατεία Παρθεναγωγείου Αρεόπολη ώρα 18:00 – Πλατεία Αθανάτων Πλάθω πλάθω κουλουράκια… Σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου τα παιδιά ζωγραφίζουν αυγά, φτιάχνουν κουλουράκια και πασχαλινές κατασκευές! Πασχαλινά bazaars από Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων Πρωτοβάθμιας

Στην τελική ευθεία για το Tsatoumas Street Long Jump 2024 στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας

Στην τελική ευθεία για το Tsatoumas Street Long Jump 2024, ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός για την Καλαμάτα, στις 21 Μαΐου. Με αφορμή αυτό, συνάντηση είχαν σήμερα, Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου 2024, με τον Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, αθλητές και αθλήτριες στο άλμα εις μήκος. Μαζί με τον προπονητή τους, Δημήτρη Σιούτρη, και τον διοργανωτή των

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο