Σεμινάριο Γονέων με θέμα «Επικοινωνία στην Οικογένεια»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησε χθες, Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, νέο Σεμινάριο Γονέων από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη».

Το σεμινάριο έχει θέμα «Επικοινωνία στην Οικογένεια» και είναι διάρκειας 9 δίωρων εβδομαδιαίων συναντήσεων οι οποίες πραγματοποιούνται στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης, Αποστολοπούλου 2, Τρίπολη.

Κατά τη διάρκειά του οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από βιωματικές διαδικασίες, να επεξεργαστούν θέματα σχετικά με την επικοινωνία και την ενδυνάμωση των σχέσεων στην οικογένεια.
Θα συζητηθούν επίσης θέματα όπως η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, η αναγνώριση των αναγκών των παιδιών και των γονιών, η έκφραση και διαχείριση των συναισθημάτων και των συγκρούσεων στην οικογένεια, η ανάγκη ύπαρξης ορίων στο μεγάλωμα των παιδιών καθώς και το πώς όλα τα παραπάνω συνδέονται με την προαγωγή της ψυχικής υγείας και την πρόληψη Εξαρτητικών συμπεριφορών.

Το σεμινάριο συντονίζει η κα. Φωτεινή Τραχανά, Κοινωνιολόγος, Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο