Ο Κασιδιάρης έδιωξε δημοσιογράφο του BBC όταν αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία» (VIDEO)

Άρον – άρον έδιωξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής το συνεργείο του βρετανικού καναλιού BBC.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/PHeB62iqQN4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης παραχωρούσε συνέντευξη στο BBC όταν μία εκ των δημοσιογράφων αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εμφανώς εκνευρισμένος σταμάτησε τη συνέντευξη και τόνισε στους προκλητικούς Βρετανούς πως αυτό το κράτος δεν λέγεται «Μακεδονία», μιας και Μακεδονία είναι περιοχή της Ελλάδας.

Ο κ. Κασιδιάρης κατηγόρησε το BBC ότι επιχείρησε να στήσει ένα σόου με τη συνέντευξη στον Έλληνα βουλευτή και τους ζήτησε να τα μαζέψουν και να αποχωρήσουν από το γραφείο του.

Είχε προηγηθεί ο εκνευρισμός και η αμηχανία των Άγγλων, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πώς οι λαθρομετανάστες πρέπει να πάνε στην Αγγλία και στις ΗΠΑ, που είναι συνυπεύθυνες για τους πολέμους σε Συρία και Αφγανιστάν.

Δείτε τι αναφέρει η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Την πόρτα της εξόδου από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής έδειξε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος σε συνεργείο του BBC, όταν μία ανθέλληνας δημοσιογράφος αποκάλεσε τα Σκόπια… «Μακεδονία».

Είχε προηγηθεί ο εκνευρισμός και η αμηχανία των άγγλων, όταν ο βουλευτής μας τόνισε πώς οι λαθρομετανάστες πρέπει να πάνε στην Αγγλία και στις ΗΠΑ, που είναι συνυπεύθυνες για τους πολέμους σε Συρία και Αφγανιστάν.

Στο σημείο εκείνο η κακεντρεχής ρεπόρτερ Stacey Dooley δεν συγκρατήθηκε και επέδειξε τα ανθελληνικά αισθήματα του προπαγανδιστικού κυκλώματος του BBC αποκαλώντας τα Σκόπια… «Μακεδονία» και επιχειρώντας να στήσει ένα κακόγουστο σόου.

Έλαβε όμως την πρέπουσα απάντηση από τον εκπρόσωπο μας και αναγκάστηκε να εξέλθει του γραφείου μαζί με όλο το αγγλικό συνεργείο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ ταρακούνησε την Πελοπόννησο

Εκτιμώμενο μέγεθος σεισμού 5,7 38 χλμ. από Τριφύλλια · Μεσσηνίας...

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...
Μετάβαση στο περιεχόμενο