Ιανουαρίου 28, 2021
Ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Βλάσης με τον Έξαρχο του Πανάγιου Τάφου στην Ελλάδα Αρχιμανδρίτη κ. Δαμιανό Ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Βλάσης με τον Έξαρχο του Πανάγιου Τάφου στην Ελλάδα Αρχιμανδρίτη κ. Δαμιανό

Κώστας Βλάσης: Το Άγιο Φως θα έρθει κανονικά στην Ελλάδα

Απριλίου 06, 2020

Το θέμα της διαδικασίας μεταφοράς και υποδοχής του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα συζήτησε με τον Έξαρχο του Πανάγιου Τάφου στην Ελλάδα ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Βλάσης.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Βλάσης ανέφερε:

Σήμερα υποδέχθηκα στο γραφείο μου τον Έξαρχο του Πανάγιου Τάφου στην Ελλάδα Αρχιμανδρίτη κ. Δαμιανό για να συζητήσουμε – μεταξύ άλλων - το θέμα της διαδικασίας μεταφοράς και υποδοχής του Αγίου Φωτός στην Πατρίδα μας, που δυστυχώς φέτος θα διαφοροποιηθούν λόγω των συνθηκών που επικρατούν από την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Μπορεί φέτος η διαδικασία να είναι πιο λιτή, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το Άγιο Φως δεν θα φωτίσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων.

Μπορεί φέτος να μην κάνουμε Πάσχα όπως θα θέλαμε, όμως οφείλουμε να βάλουμε πάνω απ’ όλα την υγεία όλων μας, για να μπορούμε του χρόνου να γιορτάσουμε τις μέρες αυτές όλοι μαζί.

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia