Ελλάδα

Συνάντηση του Αρκά προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου με αυτοδιοικητικούς και εκπροσώπους Αγροτικών Συνεταιρισμών και Αγροτικών Συλλόγων στην Πέλλα.
Στην Ημαθία βρέθηκε ο Αρκας Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Στο λουτρό αλήθειας του νεανικού web καναλιού netwix συμμετέχει η Τριπολιτσιώτισσα Άννα Πανόπουλου μαζί με τον Φάνη Λαμπρόπουλο και το Νικόλα Ράπτη στο οποίο σατιρίζουν την ελληνική ραπ!
Ο Τάκης Κούρος, στις 17 Νοεμβρίου 2019 σε αγώνα MOTOCROSS που έγινε λίγο έξω από την Σπάρτη και διοργάνωνε η Λέσχη Μοτοσικλέτας Σπάρτης με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία) ενώ κάλυπτε ειδησεογραφικά τον αγώνα είχε ένα σοβαρό ατύχημα όπου παραλίγο να του κοστίσει και την ίδια του την ζωή.
Την κήρυξη του Αγίου Όρους σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά και τις δυνατότητες συνεργασίας με ομογενειακές οργανώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο συζήτησαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Κώστας Βλάσης και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.
Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου
Άρση μέτρων: Νωρίτερα αναμένεται να ανοίξουν τα γυμναστήρια από τις 29 Ιουνίου που είναι προγραμματισμένο. Πιθανότερη ημερηνία η 15η Ιουνίου.
Ένα μεικτό σύστηµα, µε νέα και παλαιά εργαλεία που µπορούν να λειτουργούν συνδυαστικά ή και συµπληρωµατικά στην αγορά εργασίας, µπαίνει σε εφαρµογή από τη ∆ευτέρα 1η Ιουνίου. 
Ποια μαγαζιά εξακολουθούν να είναι κλειστά και ποιο είναι το ωράριο καταστημάτων. Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων συνεχίζει να ισχύει από Δευτέρα, χωρiς αλλαγές, όπως αναφέρει ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης. 
Σελίδα 1 από 344

logofootermedia