Ελλάδα

Από τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, και έως 4 Οκτωβρίου, λαμβάνονται τα εξής επιπλέον περιοριστικά μέτρα στην Αττική:
Κατανέμονται σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Αιτωλίας, Ακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.
Τέσσερα (04) συνολικά σκάφη διαφόρων τύπων βυθίστηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας στη Ζάκυνθο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Την Παρασκευή (18-09-2020) ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από πολύ θυελλώδεις ανέμους και θα επηρεάσουν τα νησιά του Ιονίου - από την Λευκάδα και νοτιότερα - την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα - κυρίως την κεντρική - και την Εύβοια. 
Από τον μεσογειακό κυκλώνα Ιανός χτυπιέται το νησί της Ζακύνθου οι πρώτες εικόνες αντικατοπτρίζουν τα όσα συμβαίνουν.
Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ, για το δρόμο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας, Λεύκτρο-Σπάρτη, με αφορμή την επερχόμενη κακοκαιρία.
Η Ελληνική Κυβέρνηση ενεργώντας με ταχύτητα, εξασφάλισε την αγορά 200.000 τεμαχίων ταχείας εξέτασης αντιγόνων κορωνοϊού (Covid-19 Ag Rapid Test).
Οι «αχάριστοι» εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς θα έπρεπε κανονικά να είναι ευγνώμονες στην Κυβέρνηση και το Υπ. Παιδείας, αφού η τεράστια μάσκα που μοιράστηκε στα σχολεία, αποτελεί ένα χρήσιμο πολυεργαλείο, αναφέρει στην ανακοίνωση της η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ.
Απίστευτο περιστατικό φέρεται να εκτυλίχθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Κρήτη όταν καθηγητής ξυλοκοπήθηκε επειδή ζήτησε από γονιό να φορέσει μάσκα στο παιδί του.
Σελίδα 1 από 352

logofootermedia