Ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης στο Γραφείο του με Εκπροσώπους της νέας κινητής μονάδας ψυχικής υγείας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης κ. Δημήτριος Γιαννημάρας συναντήθηκε την Παρασκευή 18/11/2022 στο Γραφείο του με Εκπροσώπους της νέας κινητής μονάδας ψυχικής υγείας που δημιουργήθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, και επειδή οι:

· Εξατομικευμένες, κατ’ οίκον υπηρεσίες ψυχιατρικής φροντίδας

· Υποστηρικτικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας

· Ψυχοκοινωνική υποστήριξη και καθοδήγηση οικογενειών και φροντιστών ατόμων

καθώς και οι στόχοι για:

· Έγκαιρη διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση

· Πρόληψη υποτροπών και κρίσεων

· Ενίσχυση οικογενειών-φροντιστών

· Περιορισμός επανεισαγωγών σε ψυχιατρικά τμήματα

· Καταπολέμηση του κοινωνικού στίγματος,

είναι υψίστης σημασίας προσφορές, γι’ αυτό η Δημοτική Αρχή ενημερώνει για τους τρόπους επικοινωνίας με την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας, τηλ: 2721046439, e-mail: kmpsy@nosokomeiokalamatas.gr, αλλά και με τον συνδετικό κρίκο του Δήμου, για την οποιαδήποτε βοήθειά του, τηλ: 2721360924 e-mail: info@dimosdytikismanis.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επανεξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα επόμενα πέντε χρόνια...

Τρίπολη: Φωτιά ξέσπασε στον Άγιο Βασίλειο

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/7, ξέσπασε φωτιά στον Άγιο...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη, συναντήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άνδρες συζήτησαν για σημαντικά θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν προτάσεις για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην περιοχή, καθώς και για

Ακύρωση παράστασης

Μετά την έκδοση του χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδόθηκε από το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής & Πολιτικής Προστασίας και ισχύει για τις 18/7/2024, η περιοχή μας βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4. Ως εκ τούτου η παιδική θεατρική παράσταση "O Kαραγκιόζης Καουμπόης" που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, ακυρώνεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο