Συνάντηση του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Καλαμάτα Γιώργο Πρασσά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Δημαρχείο Καλαμάτας επισκέφθηκε και συναντήθηκε με το Δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο, σήμερα Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2025, ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καλαμάτα, Γιώργος Πρασσάς, συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Σε συζήτηση που είχαν ο Δήμαρχος με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, εκφράστηκε η στήριξη του Δήμου στην προσπάθεια της ομάδας, με τον κ. Πρασσά να ευχαριστεί από την πλευρά του τον κ. Βασιλόπουλο για τη διαρκή στήριξή του.

Ως προς τις αναγκαίες παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, εκ μέρους του Δήμου, επιβεβαιώθηκε ότι δεν αλλάζει ο προγραμματισμός και τα όσα έχουν από κοινού συμφωνηθεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό και την ομάδα.

Ο κ. Πρασσάς ανέφερε ότι επιθυμία του είναι η προσπάθεια για την άνοδο της ομάδας στη Superleague να συνεχιστεί, ενώ στο πρόσωπο του Δημάρχου ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τον φίλαθλο κόσμο της πόλης για την τεράστια στήριξη που προσφέρει στην ομάδα, με την παρουσία του στο γήπεδο.

Από κοινού συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η συνεργασία που έχει αναπτυχθεί, μεταξύ Δήμου, Περιφέρειας Πελοποννήσου και ΠΑΕ Καλαμάτα με σκοπό την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. 

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου της 4.5.2026

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου της 4.5.2026 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...

Με λαμπρότητα τιμήθηκε η 201η επέτειος της Ναυμαχίας της Μεθώνης

Με επιτυχία και έντονη συγκίνηση ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για...

Άμεση ενημέρωση για ζημιές από παγετό σε περιοχές της Αρκαδίας και αίτημα αναγγελιών και εκτιμήσεων

Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας «Η Ένωση» σας ενημερώνει...

Ξεκινά το AdventureWEEK Η Πελοπόννησος στο επίκεντρο του βιώσιμου adventure τουρισμού

Από σήμερα, η Πελοπόννησος γίνεται σημείο συνάντησης επιλεγμένων διεθνών tour operators και εκπροσώπων διεθνών μέσων ενημέρωσης, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να τη γνωρίσουν μέσα από μοναδικές εμπειρίες. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Visit Peloponnese, σε συνεργασία με τον Adventure Travel Trade Association (ATTA), υποδέχεται το AdventureWEEK Peloponnese 2026, μια διεθνή διοργάνωση που φιλοδοξεί να αναδείξει

ΔΗΜΟΦΙΛΗ