Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Εγκαινιάστηκε το Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Λουτρακίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιδιαίτερα επιτυχημένο χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης το έργο της Περιφερειακής αρχής για τη σχολική στέγη, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Λουτρακίου, την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015, τονίζοντας παράλληλα ότι «αξιοποιήσαμε και συνεχίζουμε να αξιοποιούμε όλους τους διαθέσιμους πόρους από ένα κωδικό που βρήκαμε σε τέλμα και παραδίδουμε σε χρήση νέες και σύγχρονες σχολικές μονάδες».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική αρχή του Λουτρακίου για τη συνεργασία, σημείωσε ότι οι επενδύσεις της Περιφέρειας έχουν φτάσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ στη σχολική στέγη και επανέλαβε την πεποίθησή του ότι είναι ανάγκη να γίνουν σημαντικές ακόμα επενδύσεις στον τομέα της παιδείας, ώστε να καταστεί ανταγωνιστική και να συνδράμει στην έξοδο της χώρας από την κρίση.

tat24031
Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης, ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Δήμας, οι Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Παπαφωτίου και Πετρίτσης, ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γκιώνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρου και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Λουτρακίου.

tat24032

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επισκέφθηκε το Λύκειο Λουτρακίου, το δρόμο Λουτρακίου – Περαχώρας και τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου Περαχώρας, έργα τα οποία βρίσκονται υπό κατασκευή και χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επέτειος ιστορικής μάχης Βερβένων – Δημήτρης Πτωχός: «Τιμούμε την ιστορική μνήμη με έργο και συνέπεια»

Με ισχυρή θεσμική παρουσία και ευρεία συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στα Βέρβενα Αρκαδίας οι εκδηλώσεις για την επέτειο της ιστορικής Μάχης των Βερβένων. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, συμμετείχε τιμητικά στις εκδηλώσεις, αποδίδοντας φόρο τιμής στους αγωνιστές της Επανάστασης. Για πρώτη φορά παρόντες ήταν οι Αρχηγοί όλων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Μήνυμα του Δημάρχου Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλου με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Η σημερινή Γιορτή της Μητέρας αποτελεί αφορμή για να...

4ο Φεστιβάλ Ρομποτικής στην Καλαμάτα – Δημήτρης Πτωχός: «Κάθε τέτοια πρωτοβουλία επιβεβαιώνει γιατί η Περιφέρεια επενδύει στη νέα γενιά»

Με εντυπωσιακή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα το 4ο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων, συγκεντρώνοντας πάνω από 1.300 μαθητές και μαθήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην καρδιά της πόλης, στην κεντρική πλατεία και στο Πνευματικό Κέντρο, παρουσιάστηκαν κατασκευές και καινοτόμες ιδέες που αποτυπώνουν με τον πιο δημιουργικό τρόπο το μέλλον όπως το οραματίζεται η

Συλλήψεις σε Μεσσηνία και Λακωνία για ναρκωτικά

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ