Αρκαδία: Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο στην εθνική οδό Μεγαλόπολης – Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάγωσαν οι πυροσβέστες στην παλαιά εθνική οδό Μεγαλόπολης – Καλαμάτας στην Αρκαδία. Μέσα σε φλεγόμενο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα απανθρακωμένο πτώμα αγνώστων στοιχείων. “Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας” λέει η αστυνομία. Αποκλεισμένο το σημείο από αστυνομικούς που προσπαθούν να μαζέψουν στοιχεία.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού ενός νεκρού ατόμου κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, στο 1ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Μεγαλόπολης – Καλαμάτας, στην Αρκαδία

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην είσοδο της Μεγαλόπολης στην Αρκαδία και το νεκρό άτομο βρέθηκε στη θέση του οδηγού, φέροντας καθολικά εγκαύματα.

Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών, αναμένεται να φθάσει στο σημείο και ιατροδικαστής. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικούς, που προσπαθούν να μαζέψουν στοιχεία για την επίλυση του μυστηρίου.

Το Ι.Χ. υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τυλίχθηκε στις φλόγες στο 1ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Μεγαλόπολης – Καλαμάτας. Στην επιχείρηση της κατάσβεσης συμμετείχαν 7 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τραγικό δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

Ακόμα από την αστυνομία δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα από τα δύο ενδεχόμενα. Γίνεται προσπάθεια να αναγνωριστεί η σορός ώστε να αρχίσει να συμπληρώνεται το παζλ της υπόθεσης.

newsit.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

O Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 στο Ξυλόκαστρο

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024. Είναι μεγάλη η τιμή για εμάς να είμαστε οι οικοδεσπότες του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος και να φιλοξενούμε τους κορυφαίους αθλητές από όλη την Ελλάδα. Είναι μια ευκαιρία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αποδείξουμε την ικανότητά

Η Μεγάλη Δευτέρα

Η Μεγάλη Δευτέρα σηματοδοτεί την αρχή της Εβδομάδας των...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο