Θρήνος για τον 39χρονο αδικοχαμένο Αεροπόρο – Είχε υπηρετήσει στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, Παναγιώτης Γκερμπενής , 39 ετών, έχασε την ζωή του σε Σοβαρό τροχαίο που  σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/02/2017) στην Αττική οδό – Δείτε το μήνυμα του αξιωματικού της 124ΠΒΕ Μίμη Φωτόπουλου

Ο Επισμηνίας που βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα της Αερονομίας, στο 29ο χιλιόμετρο της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Διεκομίσθη, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του StratiotikosGR, ο Παναγιώτης Γκερμπενής είναι πατέρας 2 παιδιών ηλικίας (6) έξι και (2) δυο ετών αντίστοιχα.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Αττικής Οδού σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

fftt

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο