Ιουλίου 20, 2018

Συνάντηση με φορείς στην Λυνίσταινα για το μέλλον της Ορεινής Επαρχίας Ολυμπίας (pics)

Την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις και γνώμες είχαν από κοντά, στελέχη φορέων της Ορεινής Επαρχίας Ολυμπίας.

Στη Λυνίσταινα, βρέθηκαν πριν λίγες μέρες, ο κος Θανάσης Κορκολής, Σύμβουλος ΥΕΘΑ, ο κος Γιώργος Βλασόπουλος Πρόεδρος του Ε.Σ της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ανδρίτσαινας, η κα Ολυμπία Κατσάμπουλα Πρόεδρος της Τ.Κ Νέας Φιγαλείας, ο κος Θάνος Χουλιάρας Συντάκτης του ενημερωτικού φορέα #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24και εκπρόσωπος του τοπικού συλλόγου με σκοπό να καταγράψουν τα προβλήματα που παρουσιάζονται στον ορεινό όγκο και κυρίως στο τμήμα Ανδρίτσαινα - Νέα Φιγαλεία.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία μάλιστα να συγχαρούν από κοντά και τον κο Κορκολή, καθώς με δικές του ενέργειες, επισκέφθηκε το Νομό Ηλείας, η διεθνούς φήμης μπάντα του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, η οποία έδωσε μια υπέροχη συναυλία στο Κατάκολο το Σάββατο 14 Ιουλίου.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν, το Κ.Υ Ανδρίτσαινας, το Α.Τ Ανδρίτσαινας, τη Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας, τη στελέχωση του Π.Ι Νέας Φιγαλείας, την τουριστική προβολή της Ι.Μ Κοιμήσεως Θεοτόκου -Μοναστήρι Ζούρτσας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ναός του Επικούριου Απόλλωνα κ.α

Πηγή: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr