Το «Let's Do It Greece» στην Αρχόντισσα της Πέτρας | Η επίσκεψη στην Ιστορική Βιβλιοθήκη της Ανδρίτσαινας

Μαρτίου 15, 2017
Στάση στην Ανδρίτσαινα έκαναν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής της Πανελλαδικής Εκστρατείας Δράσεων Εθελοντισμού «Let's Do It Greece» μετά από πρόταση της προέδρου του Δ.Δ Νέας Φιγαλείας κας.Κατσάμπουλα.


Η Αρχόντισσα της Πέτρας υποδέχθηκε την επιτροπή, με πρώτη στάση την Ιστορική Βιβλιοθήκη ή Νικολοπούλειος Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας.

Εκεί η υποδοχή από την υπεύθυνη κα.Σαμίου ήταν θερμή. Ξενάγησε τους καλεσμένους στις αίθουσες ιστορικών βιβλίων καθώς και στα χειρόγραφα των Κολοκοτρώνη και Αναγνωστόπουλου τα οποία και εντυπωσίασαν τα μέλη της επιτροπής.

Λίγο μετά, μια ιστορικής αξίας φωτογραφία με το σύμβολο της βιβλιοθήκης πήρε τη θέση της στο άλμπουμ των επισκέψιμων περιοχών της Ελλάδος.

 Έπειτα ένα καφεδάκι περίμενε τους εμπλεκόμενους σε ένα πέτρινο παραδοσιακό cafe στη κεντρική πλατεία όπου και συνάντησαν τον πρόεδρο της ΚΟΙΝΣΕΠ Deep Greece που εδρεύει στην Ανδρίτσαινα Γιάννη Αδαμόπουλο με τον οποίο συνομίλησαν για τις δράσεις και την περιοχή αλλά και το πως η Ανδρίτσαινα μπορεί να συμμετέχει ενεργά στο «Let's Do It Greece» με σκοπό να προβληθεί τουριστικά και όχι μόνο η ιστορική αυτή περιοχή.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia