Τοποθέτηση Μετεωρολογικού Σταθμού στη πόλη της Νέας Φιγαλείας Ολυμπίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δημοτική Ενότητα Νέα Φιγαλείας στην προσπαθείας της δημιουργήσει μετεωρολογικό σταθμό με σκοπό την άμεση ενημέρωση όλων των κατοίκων καλεί όλους και όλες να συνδράμουν στην προσπάθεια περάτωσης αυτού του έργου.

Πιο συγκεκριμένα :

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες πως προωθείται η τοποθέτηση και εγκατάσταση νέου μετεωρολογικού σταθμού στη Νέα Φιγαλεία με σκοπό την άμεση ενημέρωση όλων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Δ.Ε Φιγαλείας αλλά κυρίως των αγροτών – γεωργών και κτηνοτρόφων της περιοχής για τις καιρικές συνθήκες αφού στη περιοχή παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγο της μορφολογίας του εδάφους.
Ο σταθμός μετά την εγκατάσταση του θα τεθεί υπό την εποπτεία επιστημόνων καθώς και των Μετεωρολογικών Υπηρεσιών Ελλάδος και Ευρώπης όπως και οποιουδήποτε άλλου φορέα σχετικά με τον καιρό και τη καταγραφή δεδομένων.
Καλούμε όσους επιθυμούν να συνδράμουν οικονομικά στην αγορά του, να βοηθήσουν με μια κατάθεση οποιουδήποτε ποσού επιθυμούν. Δε δεσμεύουμε κανέναν να βοηθήσει στην αγορά του παρά μόνο όσους επιθυμούν και θέλουν να συνδράμουν οικονομικά, αφού πρόκειται για το κοινό καλό της περιοχής.
Στον παρακάτω λογαριασμό θα μπορεί να καταθέτει όποιος θέλει και μπορεί όποιο ποσό επιθυμεί με σκοπό να καλυφθούν τα έξοδα αγοράς του Μετεωρολογικού Σταθμού από την Αμερική. Τονίζουμε και πάλι πως μπορεί να βοηθήσει όποιος θέλει και μπορεί, δεν υποχρεώνουμε κανέναν.
Αριθμός Λογαριασμού – Τράπεζας Πειραιώς:
6325-141139-931
Αιτιολογία: ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ανατολικής Μανής, κ. Πέτρο Ανδρεάκο, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια του σχολείου κα Μένεγα Παναγιώτα και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου κ.κ. Πρόκου Μαριάνθη και Τραγάκη Παρασκευή, μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου. Τα παιδιά ήθελαν να ευχαριστήσουν προσωπικά
00:00:00

Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατακτά τη Eurovision

Την Eurovision κατακτά σαν σήμερα στις 21 Μαΐου του...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά. Πολλές ήταν οι συμμετοχές αθλητών καθε ηλικίας που έτρεξαν τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα αθλητή, δρομέα αντοχής και ημιαντοχής. Ο γιος του μαραθωνοδρόμου, Δημήτρης Κυριακίδης έδωσε και φέτος το  παρόν, συγχαίροντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου και τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο