Τι αυτοκίνητο να αγοράσω; Καινούργιο ή μεταχειρισμένο;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι αναμφισβήτητα, μετά την απόκτηση κατοικίας, μια από τις πλέον σημαντικές στη ζωή ενός ανθρώπου, οπότε πρέπει κανείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός προκειμένου να κάνει τη βέλτιστη και πιο συμφέρουσα επιλογή.

Το αιώνιο ερώτημα που τίθεται στην αγορά ενός αυτοκινήτου είναι το καινούργιο ή το μεταχειρισμένο και φυσικά κάθε επιλογή έχει τα δικά της υπέρ και κατά. Όμως υπάρχουν κάποιες χρονικές περίοδοι, στις οποίες η αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου είναι πιο προσιτή και συμφέρουσα από ποτέ.Ακόμα και αν αυτό ανήκει σε μια από τις κατεξοχήν premiumμάρκες όπως είναι η BMW, μοντέλα της οποίας πέρα από την ποιότητα και την πολυτέλειά τους ξεχωρίζουν και από τον τόσο επιθυμητό σπορ χαρακτήρα και υποστηρίzεται από έναν αντιπρόσωπο όπως η Σπανός ΑΕ.

Αγοράζοντας λοιπόν τώρα μια καινούργια BMW Σειρά 1, Σειρά 2 Active Tourer ή Σειρά 3 από τη Σπανός ΑΕ, παίρνει κανείς, σε μειωμένες τιμές και με όφελος απόσυρσης, ένα εξαιρετικό από όλες τις απόψεις αυτοκίνητο που αφενός θα καλύψει όλες τις μεταφορικές ανάγκες και αφετέρου θα προσφέρει τη γνωστή «οδηγική απόλαυση» περισσότερο από κάθε άλλο.

Ταυτόχρονα αποκτά, χάρη στο Bonus των 100 χρόνων -η BMW έκλεισε τον πρώτο αιώνα ζωής και το γιορτάζει- δωρεάν επιπλέον εξοπλισμό που σε κάθε άλλη χρονική περίοδο θα επιβαρυνόταν με 2.000 ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει.

Επιπρόσθετα με το πρόγραμμα 3asyDrive Plus της BMW Financial Services απολαμβάνει 5 Χρόνια Εργοστασιακής Εγγύησης που βέβαια αυξάνει και τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου, ασφάλεια για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης και προνομιακό επιτόκιο 4,9%. Έτσι για 48 μήνες η μηνιαία δόση διαμορφώνεται από 249 ευρώ για τη Σειρά 1, από 269 ευρώ για τη Σειρά 2 Active Tourer και από 289 ευρώ για τη Σειρά 3 και για συγκεκριμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον και σημαντικό είναι πως για όλα τα μοντέλα BMW προσφέρεται 5 Χρόνια Δωρεάν Service με το πρόγραμμα BMW Service Inclusive Standard (ισχύει για 5 χρόνια ή 60.000 χλμ).

Φυσικά κάθε καινούργια ΒΜW μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές προτιμήσεις του ιδιοκτήτη της και διαθέτει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία σε όλες τους τομείς, από τον κινητήρα και το σύστημα μετάδοσής της μέχρι τις δυνατότητες διασύνδεσης και τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, που αυξάνουν κατακόρυφα το επίπεδο ασφάλειας που παρέχει.

Με όλα αυτά και με τιμές πιο ελκυστικές από ποτέ σκέφτεστε ακόμα το μεταχειρισμένο; 

cnn.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο