Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκίνησε η διανομή με προσφορές που τόνωσαν τη ζήτηση – Ενημερωθείτε στην εταιρεία Κακλαμάνος και ΣΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκίνησε η διανομή – Οι προσφορές τόνωσαν τη ζήτηση. H κυβέρνηση προχώρησε σε επιδότηση της τιμής με μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης κατά 25 λεπτά το λίτρο μαζί με το ΦΠΑ.

Η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης σύμφωνα με το παρατηρητήριο του υπουργείου Ανάπτυξης διαμορφώθηκε την Τρίτη (19/10) πανελλαδικά στο 1,414 ευρώ ανά λίτρο και στην Αττική 1,384 ευρώ.

Η εταιρεία Διαχείρισης Πολυκατοικιών – Εκδόσεις Κοινοχρήστων και Διανομής Πετρελαίου Θέρμανσης, Κακλαμάνος Δ. και ΣΙΑ, καθώς και οι συνεργάτες τους, μαζί με τις ευχές τους για καλό χειμώνα, σας περιμένουν να επισκεφθείτε τα νέα γραφεία τους, στην οδό Δαρειώτου 4, με σκοπό να σας εξυπηρετήσουν, αλλά και να σας παρέχουν τις όποιες διευκρινήσεις χρειάζεστε, τόσο για την εύρυθμη λειτουργία της μικρής κοινωνίας, που λέγεται ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, όσο και για τη σωστή χρήση του πετρελαίου θέρμανσης, προκειμένου αφ΄ ενός μεν, να περιορίσετε το κόστος, αφ’ εταίρου δε, να έχετε σωστή και ικανοποιητική θέρμανση στο σπιτικό σας.

Οικοθέρμ 

Κακλαμάνος Δημήτρης

Δαρειώτου 4, Τρίπολη

τηλ.: 2710 222944, 238800

kaklamanos1 karta1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο