Μαραθώνιος Ναυπλίου: Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου ενημερώνει τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «Προετοιμασία των Δημοτών – Ερασιτεχνών δρομέων» για την άθληση και την συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο του Ναυπλίου, αλλά και τους Δημότες, ότι από την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016, θα βρίσκεται στην πλατεία Καποδίστρια η κινητή μονάδα του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center προκειμένου να διενεργήσει Δωρεάν Καρδιολογικό έλεγχο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου ενημερώνει τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «Προετοιμασία των Δημοτών – Ερασιτεχνών δρομέων» για την άθληση και την συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο του Ναυπλίου, αλλά και τους Δημότες, ότι από την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016, θα βρίσκεται στην πλατεία Καποδίστρια η κινητή μονάδα του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center προκειμένου να διενεργήσει Δωρεάν Καρδιολογικό έλεγχο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους συμμετέχοντες στο παραπάνω πρόγραμμα αλλά και στους Δημότες ανεξαρτήτου Ηλικίας που έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου.

Φορέας Υλοποίησης είναι η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με τον Δήμου Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ). 

Διάρκεια Προγράμματος, από 1 Μαρτίου ημέρα Τρίτη έως και τις 5 Μαρτίου ημέρα Σάββατο.
Ώρα έναρξης Εξετάσεων,  απο Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 με 17:00 και Σάββατο 10:00  με 14:00

Δηλώσεις στο τηλέφωνο:  697 506 9922 κ. Μπαστούνη Ελένη email:linaki.bastouni@outlook.com

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιτροπή Αγώνα για τη σωτηρία του Πάρνωνα απορρίπτει την προσπάθεια παρουσίασης των επιχειρηματικών συμφερόντων των ΑΠΕ ως δήθεν φιλολαϊκής και κοινωνικά ωφέλιμης λύσης

Η Επιτροπή Αγώνα για τη σωτηρία του Πάρνωνα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου απέναντι στην προώθηση επιχειρηματικών συμφερόντων των εταιριών (ΑΠΕ) μέσω εργαστηρίων που εμφυσούν την ψευδαίσθηση κοινωνικής ωφέλειας. Οι τοπικές κοινωνίες, ανήσυχες για την προστασία του φυσικού πλούτου τους, απαιτούν αγώνα ενάντια στην πολιτική της «πράσινης ανάπτυξης» που προάγει τις κερδοσκοπικές επενδύσεις και αγνοεί τις πραγματικές ανάγκες τους.

Με διεθνές αποτύπωμα και στρατηγικές συνεργασίες ολοκληρώθηκε το AdventureWEEK Peloponnese 2026

Η μεγαλύτερη δράση adventure τουρισμού στην Ελλάδα Με ισχυρή διεθνή παρουσία, στρατηγικές συνεργασίες και σημαντικό αποτύπωμα εξωστρέφειας ολοκληρώθηκε το AdventureWEEK Peloponnese 2026, η μεγαλύτερη δράση adventure τουρισμού που έχει φιλοξενηθεί ποτέ στην Ελλάδα. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 13 Μαΐου 2026 και ανέδειξε με ολοκληρωμένο τρόπο τον φυσικό πλούτο, τον πολιτισμό, τη

Έγκριση κοινωνικής παρέμβασης 1,15 εκατ. ευρώ στη Μεγαλόπολη με απόφαση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός εγκρίθηκε η ένταξη της πράξης «Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Ανοιχτής Φροντίδας, Βελτίωσης της Ποιότητας Ζωής & Κοινωνικής Ένταξης στο Δήμο Μεγαλόπολης» στο Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2021-2027», με συνολικό προϋπολογισμό 1,15 εκατ. ευρώ. Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και εντάσσεται στην προτεραιότητα για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, την

ΔΗΜΟΦΙΛΗ