Νοεμβρίου 10, 2016

Το "πόρισμα" από το Στρασβούργο για το Ναύπλιο και τη... δυναμική του!

Εποικοδομητικές οι συναντήσεις του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου στο Στρασβούργο και σε θέματα τουρισμού και δημοσίων σχέσεων

Ιδιαίτερα αποτελεσματική, στo πλαίσιο των εργασιών και επαφών του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρου κατά την παραμονή του στο Στρασβούργο, ήταν η δίωρη συνάντησή του με τον διευθυντή του τομέα τουρισμού και δημοσίων σχέσεων του Δήμου Στρασβούργου Patrice Geny.


Το Στρασβούργο διαθέτει ένα από τα πιο καλοσχεδιασμένα και λειτουργικά γραφεία τουρισμού στην Ευρώπη, το οποίο φέτος κλείνει εκατό χρόνια ζωής και λειτουργίας.


Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η συμφωνία συνεργασίας των δύο δήμων για την στρατηγική ανάπτυξης και προώθησης του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Ναυπλιέων.


Ειδικότερα ο κ. Κωστούρος ενημερώθηκε για την οργάνωση του τομέα τουρισμού, την πολιτική προσέλκυσης επισκεπτών και την εξυπηρέτηση και διαχείριση των τουριστών μέσω νέων τεχνολογιών σε κάθε χώρο πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.


Επίσης , αναλύθηκαν τα οικονομικά μεγέθη, ο τρόπος και οι διαδικασίες που ο δήμος Στρασβούργου χρηματοδοτεί τον τουρισμό . Καταλήγοντας, και οι δύο επισήμαναν και συμφώνησαν ότι το Ναύπλιο και ευρύτερα ο Δήμος Ναυπλιέων διαθέτει τη δυναμική , ώστε να γίνει ελκυστικός προορισμός για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο και να αποκτήσει μια μοναδική " τουριστική ταυτότητα".

nauplio strans

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 13:05

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia