Νοεμβρίου 25, 2020

Συνάντηση του Δήμαρχου Τρίπολης με φορείς για τη δημιουργία Λευκής Νύχτας

Ιουνίου 02, 2016

Συνάντηση του Δήμαρχου Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή με εκπροσώπους του Εμπορικού συλλόγου και των παραγωγικών φορέων της πόλης μας, έγινε σήμερα 2/6/2016 προκειμένου να οργανωθεί και στην Τρίπολη εμπορικό διήμερο προσφορών, υπό την αιγίδα του Δήμου σε συνεργασία με επιχειρηματίες της πόλης από ποικίλους κλάδους, πλαισιωμένο από εκδηλώσεις και δρώμενα που θα καλύπτουν όλο το εύρος του εμπορικού κέντρου.

Στα πλαίσια της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε, όλοι συμφώνησαν πως στόχος της διοργάνωσης ενός εμπορικού και ταυτόχρονα πολιτιστικού διήμερου, αντίστοιχου της Λευκής Νύχτας, που με επιτυχία διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αποτελεί η ανάδειξη της Τρίπολης και η ενίσχυση της ανταγωνιστικής ταυτότητας της.

Την αμέσως επόμενη εβδομάδα έχει ήδη προγραμματιστεί νέα συνάντηση, προκειμένου στο ενδιάμεσο οι εμπλεκόμενοι φορείς να ανταλλάξουν απόψεις με τα μέλη τους, οπότε και θα συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες σχετικά με την διοργάνωση.

Αυτό που προέκυψε πάντως από τη σημερινή σύσκεψη είναι, η συμφωνία για τη διοργάνωση εμπορικών διήμερων εκδηλώσεων με την πλήρη στήριξη από πλευράς του Δήμου Τρίπολης, ευελπιστώντας να αποτελέσουν την αρχή της καθιέρωσης ενός νέου θεσμού στη πόλη μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 15:18

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia