Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής στην ανοιχτή συνάντηση συλλογικοτήτων για το θέμα των απορριμμάτων

Απριλίου 12, 2016
Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, βρέθηκε στη συνάντηση των συλλογικοτήτων της περιφέρειας Πελοποννήσου με θέμα τα απορρίμματα.

Μέσα από μία σύντομη τοποθέτηση του εξέφρασε την αντίρρηση του στην υπογραφή ΣΔΙΤ. Η διαχείριση των απορριμμάτων πρέπει να έχει πάρα πολύ μικρό έως μηδενικό κόστος και να μην ξεχνάμε ότι τα απορρίμματα ανήκουν στους πολίτες και στην πρωτοβάθμια αρχή, ούτε στη δευτεροβάθμια, ούτε στην κυβέρνηση για να συζητάνε όλοι αυτοί εν τη απουσία μας. Μόνο αυτή συζητάνε μέχρι σήμερα χωρίς να έχουν λάβει υπόψιν τους τις δικές μας θέσεις.

Όσο αφορά την Τρίπολη δεν θα γίνει ο δήμος Τρίπολης και η Παλαιοχούνη ο σκουπιδότοπος της Πελοποννήσου με τον όποιο τρόπο έχει προταθεί.
Ο Δήμος Τρίπολης δεν θα φέρει ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο πρόταση να επικυρώσει το σχέδιο αυτό (ΣΔΙΤ). Αν θα το φέρει θα το φέρει με αρνητική εισήγηση και θα πάρουν την ευθύνη οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι πολίτες που εκείνη την ημέρα θα πρέπει να είναι κατά χιλιάδες στο κάθε Δημοτικό συμβούλιο και όχι μόνο στο δικό μας.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia