Νίκος Τσιαμούλος: Η Τρίπολη διοικείται από μια δημοτική αρχή των «χαμένων ευκαιριών»

Μαρτίου 11, 2016
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος, χαρακτήρισε για άλλη μια φορά τη Δημοτική αρχή σαν δημοτική αρχή των «χαμένων ευκαιριών» που έχει χάσει την επαφή της με τον τοπικό επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και με τους πολίτες.

Μίλησε για την πολιτιστική πρωτεύουσα και για τον αποκλεισμό της Τρίπολης από αυτό το θεσμό, ζητώντας τον φάκελο με την πρόταση και τον απολογισμό της διαδικασίας.

«Ανύπαρκτο» χαρακτήρισε τον αντιδήμαρχο πολιτισμού, Σπύρο Βρέντα και τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ, Γιώργο Καρώνη Όλα τα θέματα του δήμου είναι στο κενό με την δημοτική αρχή να βρίσκεται σε «αυτόματο πιλότο».
Τελειώνοντας μίλησε για την εκδήλωση που θα διοργανώσει την Πέμπτη 17 Μαρτίου για την επίσημη παρουσίαση της παράταξης του για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.

Απαντώντας σε ερώτηση Δημοσιογράφου για τη μηνυτήρια αναφορά που μοιράστηκε στο Δημοτικό συμβούλιο είπε ότι είναι προσωπικό θέμα του κ. Παυλή, και δεν θέλει να σχολιάσει τίποτα περισσότερο.

Τελευταία τροποποίηση στις 11 Μαρτίου 2016 %16:%Μαρ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia