Γιάννης Σμυρνιώτης: Ο κ. Παυλής αποποιήθηκε των ευθυνών του για τον αποκλεισμό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παυλής: Δεν ευθυνόμαστε εμείς για τον αποκλεισμό της Tripolis-Arcadia 2021 ή “Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”
Δεν ξέραμε ότι η Τρίπολη θα έπρεπε να περάσει την Β΄ φάση της αξιολόγησης χωρίς να πληροί συγκεκριμένα κριτήρια…

Και μερικά από τα κριτήρια που έθεσε η Επιτροπή για την επιλογή της επόμενης φάσης ήταν κατά τον κ. Χριστοδουλόπουλο οι υποδομές, η ικανότητα, το Marketing, ο χρόνος προετοιμασίας, οι εθελοντές, η διαβούλευση, ο προϋπολογισμός κ.ά.
Ο κ. Παυλής αποποιήθηκε των ευθυνών του για τον αποκλεισμό γιατί μας αιφνιδίασε λέει αυτή η Επιτροπή με τέτοια απίθανα κριτήρια που έβαλε ενώ παραδείγματος χάριν θα μπορούσε να βάλει πόσα ψέματα μπορεί να πει Δήμαρχος υποψήφιας Πόλης ανά δευτερόλεπτο, ώστε να κατακτήσουμε τον τίτλο χωρίς συναγωνισμό.
Όσο για την εμμονή του με την Αγία Πετρούπολη ας καλέσει αύριο το πρωί την Οικονομική του Υπηρεσία να του δώσει αναλυτικά τις δαπάνες για να αντιληφθεί ότι το «ταξιδάκι με την παρέα» όπως το αποκάλεσε το πλήρωσαν από την τσέπη τους όσοι συμμετείχαν.
Επίσης, ας ζητήσει από τις υπηρεσίες του το πρόγραμμα της Αγίας Πετρούπολης μήπως και καταλάβει ότι τα κατ’ αυτόν «χαριεντίσματα και βολτούλες” ήταν η σοβαρότερη διαχρονικά προσπάθεια εξωστρέφειας της Τρίπολης που την πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων στέλνοντας τους νέους τους συνεργάτες να περιφέρονται δεξιά και αριστερά με πληρωμένα από το Δήμο ακόμα και τα εισιτήρια των κατά τόπο Μετρό με το γνωστό αποτέλεσμα.
Τέλος, δεν περιμέναμε να απαντήσει στην ουσία των ερωτημάτων μας αφού είναι “ηλίου φαεινότερο” ότι η οικονομική διαχείριση της “Tripolis-Arcadia 2021” συναγωνίζεται επαξίως εκείνη της Κ.Ε.ΔΗ.Τ. η οποία άλλωστε με πρόταση του κ. Παυλή είχε αναλάβει(;) την οργάνωση και λειτουργία του Γραφείου Υποψηφιότητας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης (ΓΥΠΠΕ 2021 ).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο