Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό Ορθογραφίας και Γλώσσας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους εσάς που συμμετείχατε στον διαγωνισμό Ορθογραφίας και Γλώσσας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας.

Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές της Α’ Γυμνασίου Χρόνη Σταματίνα και Καμβύση Γεώργιο, καθώς και στους μαθητές της Β’ Γυμνασίου Ευσταθίου Αντώνιο και Μπούσι Ορέστ για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Σημασία δεν έχει μόνο το αποτέλεσμα αλλά και το ταξίδι στη γνώση, ένα ταξίδι δύσκολο αλλά συνάμα όμορφο κι εποικοδομητικό! 

 

Η Αντιδήμαρχος Αυτοτελούς Γραφείου 

Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού

Ειρήνη Κεμερλή

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

Λειτουργίες Ελλήνων Συνθετών

Αναμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου, θα γευτούμε το κατανυκτικό κλίμα της Σαρακοστής μέσα από επιλεγμένες Λειτουργίες Ελλήνων συνθετών (Αυγουστίνος Ρούσσος, Γιάννης Δροσίτης, Γεώργιος Πονηρίδης), ενώ το Requiem του Γιάννη Ρούσσου θα εντείνει το θρησκευτικό συναίσθημα. Μία περιήγηση στην ελληνική έντεχνη μουσική για φωνή και όργανο εναρμονισμένη με το πνεύμα των Παθών του Κυρίου. Ερμηνεύουν η

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο