Ξεκινά το έργο αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης Πουλίθρων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε τι αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Αρκάς βουλευτής κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος…

Δυόμισι χρόνια μετά από την ένταξη του έργου «Αναβάθμιση Δικτύου Ύδρευσης Τοπικής Κοινότητας Πουλίθρων Δήμου Νότιας Κυνουρίας», ύψους 462.420 ευρώ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) ΣΑΕΠ 026 με ΚΑ 2014ΕΠ02600013 και αριθμό πρωτοκόλλου 76900/23.12.2014, κατά την θητεία μου ως Υφυπουργού Ανάπτυξης, μετά και από αίτημα που υποβλήθηκε εκ νέου από τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, ξεκινά η υλοποίησή του. Η σημασία του για τους κατοίκους της περιοχής είναι μεγάλη, τόσο ως προς τη βελτίωση της ποιότητας του παρεχόμενου νερού όσο και ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων που οφείλονται στο απαρχαιωμένο δίκτυο.

Υποδεχόμαστε με ικανοποίηση την υλοποίηση ενός ακόμη έργου στην Αρκαδία, από αυτά που χρηματοδοτήθηκαν από το ΠΔΕ ή το ΕΣΠΑ και για τα οποία τα κονδύλια αγγίζουν τα 100 εκ.ευρώ ύψος.

Αναμένουμε σύντομα η Περιφέρεια Πελοποννήσου να προχωρήσει στην υλοποίηση και των υπόλοιπων έργων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 18 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

ΣΑΟΟ: Εξόρμηση στα πανέμορφα καστανοδάση του Πάρνωνα

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών...

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Χθες (18.6.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο