Ξεκινά το έργο αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης Πουλίθρων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε τι αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Αρκάς βουλευτής κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος…

Δυόμισι χρόνια μετά από την ένταξη του έργου «Αναβάθμιση Δικτύου Ύδρευσης Τοπικής Κοινότητας Πουλίθρων Δήμου Νότιας Κυνουρίας», ύψους 462.420 ευρώ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) ΣΑΕΠ 026 με ΚΑ 2014ΕΠ02600013 και αριθμό πρωτοκόλλου 76900/23.12.2014, κατά την θητεία μου ως Υφυπουργού Ανάπτυξης, μετά και από αίτημα που υποβλήθηκε εκ νέου από τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, ξεκινά η υλοποίησή του. Η σημασία του για τους κατοίκους της περιοχής είναι μεγάλη, τόσο ως προς τη βελτίωση της ποιότητας του παρεχόμενου νερού όσο και ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων που οφείλονται στο απαρχαιωμένο δίκτυο.

Υποδεχόμαστε με ικανοποίηση την υλοποίηση ενός ακόμη έργου στην Αρκαδία, από αυτά που χρηματοδοτήθηκαν από το ΠΔΕ ή το ΕΣΠΑ και για τα οποία τα κονδύλια αγγίζουν τα 100 εκ.ευρώ ύψος.

Αναμένουμε σύντομα η Περιφέρεια Πελοποννήσου να προχωρήσει στην υλοποίηση και των υπόλοιπων έργων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:06:35

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας οι Αιγύπτιοι κατηγορούμενοι για το Ναυάγιο της Πύλου

Σε διαδικασία απελευθέρωσης από τις φυλακές Ναυπλίου βρίσκονται οι...

Υπηρεσία Καθαριότητας Σπάρτης: Η διαδικασία για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων

Η Υπηρεσία Καθαριότητας υπενθυμίζει στους δημότες ότι για την...

Συνέδριο ΕΝΠΕ στην Πάτρα | Δημήτρης Πτωχός: «Θεσμική θωράκιση των Περιφερειών, ανάπτυξη, αναβάθμιση»

Απλοποίηση των διαδικασιών, ομογενοποίηση, ολιστική προσέγγιση και αποκέντρωση ήταν οι κατευθύνσεις στις οποίες αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, κατά τη διάρκεια του θεματικού συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, με θέμα «Οι Περιφέρειες μπροστά στις προκλήσεις: Θεσμική Θωράκιση – Αγροτική Ανάπτυξη», που πραγματοποιείται στην Πάτρα, 22 και 23 Μαΐου. «Με καταλύτες την κλιματική αλλαγή και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο