Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης στον κλάδο των τροφίμων (Ορίζοντας 2020)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

• Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μέλους του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network, για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης στον κλάδο των τροφίμων «Ορίζοντας 2020» σε συνεργασία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr.

 

• Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Τρίπολη. Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες, πρόγραμμα, βιογραφικά καθηγητών και όλα τα μαθήματα μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητήριο Αρκαδίας www.arcadianet.gr
• Αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων του νέου προγράμματος του ΟΑΕΔ με την ονομασία “Ενίσχυση της ρευστότητας και της απασχόλησης” για τη στήριξη 12.700 εργαζομένων και ελεύθερων επαγγελματιών. Το πρόγραμμα απευθύνεται: (α) Σε νέους ελεύθερους επαγγελματίες, πρώην ανέργους, που έκαναν έναρξη επαγγέλματος από την 1/1/2014, και (β) Σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ή συνεταιρισμούς που πραγματοποίησαν καθαρή αύξηση των θέσεων εργασίας τους μετά την 1/1/2015, προσλαμβάνοντας έναν ή περισσότερους ανέργους.

• Νέα Δικτυακή Πύλη για το ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Νέα διαδικτυακή πύλη (www.espa.gr) για το ΕΣΠΑ 2014 – 2020 δημιούργησαν οι αρμόδιες αρχές, προσαρμόζοντας την στις ανάγκες της νέας προγραμματικής περιόδου. Στη νέα διαδικτυακή πύλη συνεχίζεται η εξυπηρέτηση των πολιτών μέσω της λειτουργίας του ηλεκτρονικού Helpdesk ΕΣΠΑ για την υποβολή γραπτών ερωτημάτων καθώς και η δυνατότητα εγγραφής για αποστολή ηλεκτρονικών ενημερώσεων (e-mail alerts) με εξατομικευμένο περιεχόμενο, ενώ η εμφάνιση της πύλης προσαρμόζεται σε συσκευές tablet και smart phones (responsive design), ενώ υπάρχει επίσης σύνδεση με όλα τα επιχειρησιακά προγράμματα, μηχανή αναζήτησης των προγραμμάτων/προσκλήσεων προς όλους τους δικαιούχους, ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με τα θεσμικά έγγραφα του ΕΣΠΑ, διαδικασίες διαχείρισης και σύνδεση με τον διαδικτυακό χώρο αναλυτικής παρουσίασης των έργων του ΕΣΠΑ www.anaptyxi.gov.gr.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

Εταιρία αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό

Η εταιρία Melissinos Security αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό για εγκατάσταση...

Ο ΕΟΣ Τρίπολης διοργανώνει και φέτος, την καθιερωμένη πεζοπορία στο φαράγγι του Λούσιου

Η διαδρομή ξεκινάει στο μουσείο υδροκίνησης της Δημητσάνας, περνάει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο