11 ιστορίες από την Αρκαδία πήραν το δρόμο της δημιουργίας!

Ένδεκα ιστορίες από την Αρκαδία πήραν το δρόμο της δημιουργίας στο εργαστήριο ΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΙΝΙΑ του StoryDoc για το ArcadianScreenings 2018.

Ιστορίες για τον Πάρνωνα και τη μπλε ανάπτυξη, τις καινοτομίες στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό, τα ανέστια μουσεία και το πάθος των συλλεκτών, την άγνωστη πορεία  των ραδιοερασιτεχνών της Τρίπολης, τα μοναδικά κειμήλια από την κληρονομιά του Αλέξανδρου Παπαναστασίου, τον κύκλο των ρομαντικών εραστών του ποδηλάτου, τον ταχυδρόμο του χωριού, αυτοβιογραφικές ταινίες και μικρές ιστορίες, που ψηλαφούν τη μεγάλη εικόνα της Ιστορίας.


Ενθουσιώδεις δημιουργοί σε ένα τριήμερο (26,27,28 Μαΐου) εντατικής δουλειάς στο 4ο Λύκειο, που φιλοξένησε το εργαστήριο χάρη στη γεναιοδωρία του διευθυντή κ Ζαφειρόπουλου. Τεσσερις εκπαιδευτές, Παναγιώτης Ράππας, Αγγελος Κοβότσος, Γιώργος Μαντάς και Κώστας Σπυρόπουλος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να γίνει και πάλι το Arcadian Screenings ένα δημόσιο βήμα δημιουργίας, συμμετοχής και διαβούλευσης για τα συγχρονα προβλήματα της πόλης και την συλλογική ταυτότητα της Αρκαδίας.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia