Ημερίδα ενημέρωσης για την Ιστορία του Αρχαίου Ορχομενού

Σε ημερίδα ενημέρωσης για την Ιστορία του Αρχαίου Ορχομενού παρέστη και μίλησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, το πρωί της Παρασκευής (25/11/2022), στο Μουσείο «Αλεξανδρος Παπαναστασίου» Λεβιδίου.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Γυμνάσιο και Λύκειο Λεβιδίου, με την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης και μίλησε η αρχαιολόγος κα. Μιγγίνα Ισαβέλλα.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, σημείωσε: «Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει πάντοτε πρωτοβουλίες οι οποίες αναδεικνύουν την ιστορία του τόπου μας. Διαρκώς, οργανώνονται δράσεις ανάδειξης του Αρχαίου Ορχομενού, με πρωτοστάτη τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Καστούμη.

Είναι πολύ κρίσιμο και σημαντικό οι μαθήτριες και οι μαθητές της περιοχής μας να ενημερώνονται, να γνωρίζουν την πλούσια ιστορία μας και προς αυτή την κατεύθυνση στόχευσε η σημερινή, εξαιρετική εκδήλωση του Γυμνασίου και Λυκείου Λεβιδίου. Συγχαρητήρια σε όλους».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο