Eκπρόσωποι των Σωματείων στο Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης της ΔΕΗ, πραγματοποιούν συγκέντρωση – διαμαρτυρία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eκπρόσωποι των Σωματείων στο Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης της ΔΕΗ, πραγματοποιούν συγκέντρωση – διαμαρτυρία
    

Υπερασπίζουμε την αξιοπρέπεια των εργαζομένων στην «πρώτη γραμμή» ενάντια στον αυταρχισμό και την υπονόμευση εργασιακών δικαιωμάτων
     
     Την Τρίτη 5 Ιουλίου από τις 7 το πρωί εκπρόσωποι των Σωματείων στο Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης της ΔΕΗ, στο ορυχείο στο Ψαθί πραγματοποιούν συγκέντρωση – διαμαρτυρία ενάντια στην απόφαση της Διεύθυνσης του ΛΚΜ μετακίνησης από τις 21 Ιουνίου του Εργοδηγού Κων/νου Στράγκα από τον Υποτομέα Υποστήριξης (πρωινό Συνεργείο) του Τομέα Εκμετάλλευσης στον Υποτομέα Ποιοτικού Ελέγχου και Διακίνησης λιγνίτη.
     
    Η μετακίνηση αυτή με λογική «αποφασίζομεν και διατάζομεν», έγινε χωρίς καμία αιτιολογία και χωρίς να συντρέχει κανένας υπηρεσιακός λόγος.
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την μετακίνηση του συναδέλφου ως αυθαίρετη, αδικαιολόγητη και προσβλητική για το υπηρεσιακό και επαγγελματικό ήθος του καθώς και για την αποτελεσματική συμβολή του Συνεργείου στην απρόσκοπτη διαθεσιμότητα του ΛΚΜ μέσα σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.
     
    Στη δύσκολη συγκυρία που διατρέχει η Επιχείρηση και το ΛΚΜ το μόνο που δεν χρειάζεται είναι ενέργειες παραγκώνισης εργαζομένων και δημιουργίας νέων «ψυγείων». Αντίθετα απαιτείται η ενεργοποίηση και αξιοποίηση όλου του προσωπικού.
    ΖΗΤΑΜΕ από τη Διεύθυνση του ΛΚΜ την επαναφορά του Κων/νου Στράγκα στο πρωινό Συνεργείο του Υποτομέα Υποστήριξης του Τομέα Εκμετάλλευσης.
     
     
    Το συνδ. κίνημα ταυτόχρονα με τη διεκδίκηση των τοπικών προβλημάτων οργανώνει τον αγώνα για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ και τη διάλυση της ΔΕΗ

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • ΔΕΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 24 Μαΐου

Συνολικά 72.577.679 ευρώ θα καταβληθούν σε 67.269 δικαιούχους, από...

«ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕΙΑ 2024» : Το Πρόγραμμα των φετινών Εορταστικών Εκδηλώσεων Μνήμης

Με ένα πλήθος εκδηλώσεων, από τις 24 έως τις...

Πεζοπορική εκδρομή Ελάτη – Μεθύδριο και Δασάκι Βυτίνας για το 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 20 Μαΐου

Σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 είναι του Αγίου Θαλλελαίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο