Ικανοποιήθηκε το αίτημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για παράταση δράσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρατάθηκε μέχρι τις 10 Μαΐου 2024 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στις δράσεις ενίσχυσης και προώθησης της επιχειρηματικότητας  του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027» για Υφιστάμενες, Νέες και Υπό σύσταση μικρές και πολύ μικρές Επιχειρήσεις, σύμφωνα με την 4η τροποποίηση των σχετικών προσκλήσεων. 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, και για τη γόνιμη συνεργασία με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκο Παπαθανάση, το Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Πελοπίδα Καλλίρη, καθώς και τα στελέχη της ΕΥΔΑΜ. 

Υπενθυμίζεται ότι με την απόφαση αυτή ικανοποιήθηκε το αίτημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για παράταση των δράσεων αυτών πέραν του Απριλίου, ώστε να δοθεί επαρκής χρόνος ενημέρωσης και προετοιμασίας των επιχειρήσεων και να αντιμετωπιστούν οι τραπεζικές δυσλειτουργίες λόγω του Πάσχα των Καθολικών που είχαν ως συνέπεια να μην εμφανίζεται ορθά η ίδια συμμετοχή των επιχειρήσεων.   

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να δείτε το αίτημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και τις αποφάσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάνω από 800 φυτά κάνναβης κατασχέθηκαν στην Καλαμάτα

Οι εμπεριστατωμένες έρευνες, οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης...

Διαγωνισμός για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης παροχής της υπηρεσίας ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – Ομάδα 1 της υπ΄ αριθ. 1/2024 (ορθή επανάληψη)...

Κάντε κλικ για να δείτε τα Στοιχεία Διαγωνισμού (Α/Α Συστήματος:   ) μέσω του http://www.promitheus.gov.gr/ Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B]     The post Διαγωνισμός για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης παροχής της

Πανελλήνιες 2024: Πότε ξεκινούν – Όλο το πρόγραμμα των εξετάσεων

O χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις...

Από το Ναύπλιο η αποφυλάκιση των 9 Αιγυπτίων που κατηγορούνται για το ναυάγιο της Πύλου

Από τις δικαστικές φυλακές Ναυπλίου που μεταφέρθηκαν με αστυνομική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο