Στην 3η θέση η Λαμπροπουλου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης- 8ο Tennis 4you

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην 3η θέση του 8ου Tennis4you Junior Open που έγινε στο MVS Golden Coast στον Μαραθώνα κατέλαβε η αθλήτρια του ομίλου μας Λαμπροπούλου Σήλια.

 Η Λαμπροπούλου έκανε καλή εμφάνιση σε ένα ακόμα τουρνουά της συγκεκριμένης σειράς Tennis4you Junior Open και μπήκε για μια κόμη φορά μέσα στα μετάλλια αφού σε 16άρι ταμπλό επικράτησε στον πρώτο γύρο της Βρετου (Yellow Tennis Club) με 2-0 σετ (60, 61). Στην οκτάδα αντιμετώπισε την Καγεώργη (ΟΑ Γουδί) της οποίας επικράτησε με 2-0 σετ (61, 60). Στην ημιτελική σειρά η Σιαλμά (Yellow Tennis Club) κατάφερε να σταματήσει την πορεία της Λαμπροπούλου αφήνοντάς την στην 3η θέση του Open.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσμτα.

Πολλά συγχαρητήρια για την αθλήτρια του ομίλου μας και καλή επιτυχία στη συνέχεια των προσπαθειών της στα καλοκαιρινά Ε3, Ε2 και open.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο